Kahviotyöntekijän sijaisuus - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Kahviotyöntekijän sijaisuus - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme nyt Satasairaalan kahviopalveluihin alasta kiinnostunutta, reippasta ja motivoitunutta sijaista ajalle 1.8.2019 - 30.6.2020. Palvelemme kahdessa kahvilassamme sekä asiakkaita että henkilökuntaa. Järjestämme myös kokoustarjoiluja.

Työaika on arkisin 7 - 15 tai iltavuoro 11 - 19.30, viikonloppuisin 11 - 16.30. Viikonloppuisin työskennellään yksin.

Kahviotyöntekijältä edellytämme ravitsemisalan peruskoulutusta. Työkokemuksen alalta katsomme eduksi. Haussa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat ja pelkään alan työkokemusta omaavat hakijat. Jätäthän hakemuksesi pian, etenemme rekrytoinnissa jo hakuajan kuluessa. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Haastateltavilta tarkastetaan alkuperäiset tutkintotodistukset tai opintorekisteriote, hygieniapassi ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980, rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

(virka-aikana)
kahvioesimies
Tuija Salminen
p. 044 707 7097
spostitse: tuija.salminen2@satasairaala.fi

Huoltokeskus, Ruokapalvelukeskus
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan