Skip to main content
test

Kesätyöhaku on nyt auki - haemme jälleen useita kesätyöntekijöitä eri työtehtäviin Kajaanin kaupungille. Haluatko kokea unelmiesi kesätyön Kajaanin kaupungilla? Tarjoamme monipuolisia kesätyömahdollisuuksia opiskelijoille.

Me Kajaanin kaupungilla toimimme vastuullisesti ja yhteisöllisesti rakentaen turvallista ja terveellistä elinympäristöä. Olemme aitoja ihmisiä, ja haluamme toiminnallamme edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Haemme nyt joukkoomme hyviä tyyppejä ja todellisia tekijöitä. Tarjoamme sinulle mahtavan tilaisuuden olla mukana tuottamassa palveluita kuntalaisille.

Kaupungin kesätyöharjoittelupaikkoja voivat hakea kajaanilaiset opiskelijat, joilta puuttuu alan ammattitutkinto tai opiskelijat, jotka asuvat kesäkauden Kajaanissa. Kesätyöntekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta 30.4.2024 mennessä. Kaikki tehtävät ovat erilaisia, joten toivomme myös niihin hakevilta erilaista osaamista ja valmiuksia. Kesätyöt kestävät pääsääntöisesti kuukauden, mutta voivat myös jatkua kesätyöharjoittelujakson jälkeen.

KONSERNIPALVELUT 1. Paltaniemen kuvakirkon kohdeopas (4 työpaikkaa, 30h/vko, kesto n. 1,5kk/tehtävä ajalla 3.6.-11.8.2024) - soveltuu esim. liiketaloutta tai matkailualaa opiskelevalle - arvostamme Kajaanin tuntemusta ja kielitaitoa 2. Viestintä- ja markkinointiassistentti harjoittelija monipuolisiin kesätapahtumien järjestämisen tehtäviin (kesto 1 kk) - soveltuu esim. liiketaloutta tai markkinointia opiskelevalle 3. Asiakaspalvelija Kajaanin Infoon (kesto 1,5kk) - soveltuu esim. liiketaloutta tai matkailualaa opiskelevalle - arvostamme Kajaanin tuntemusta ja kielitaitoa 4. ICT laitehallinnan harjoittelija/ Tietohallinto (kesto 1 kk, ajankohta sovittavissa) - soveltuu toisen asteen ICT-alan opiskelijalle 5. Työllisyys- ja kansainvälisten palveluiden avustaja (kesto 1,5 kk. Työtehtävä mahdollisesti jatkuu koko kesän ajan) - avustavat tehtävät International Infossa, avustaa vieraskielisiä asiakkaita työnhakuasiakirjojen laadinnassa - soveltuu esim. sosionomiksi opiskelevalle - vaaditaan suomen kielen lisäksi englannin kielen hallitsemista

SIVISTYSTOIMIALA 6. Päiväkotiharjoittelija (yhteensä 10 työpaikkaa, kesto 1-1,5 kk) - päiväkotiharjoittelijan tehtävät useassa eri Kajaanin päiväkodeissa (Karuselli, Kuurna, Kätönlahti, Lehtikankaan monitoimitalo, Lohtaja, Mäntylä, Purola, Ratamo, Seminaari) ja myös Otanmäen päiväkodissa. - soveltuu esim. toisen asteen hoito-, kasvatus- tai ohjausalaa opiskelevalle 7. Varhaiskasvatuksen opettajaharjoittelija (yhteensä 2 työpaikkaa, kesto 1 kk) - varhaiskasvatuksen opettajaharjoittelijan tehtävät Kuurnan ja Lohtajan päiväkodeissa - soveltuu esim. luokan- ja/tai varhaiskasvatuksen opettajaksi tai sosionomiksi opiskelevalle 8. Nuoriso-ohjaaja (2 työpaikkaa, kesto 1 kk) - nuoriso-ohjaajia kesätoimintoihin: leirit, tapahtumat, jalkautuminen - soveltuu nuoriso-ohjaajaksi, liikunnanohjaajaksi tai sosionomiksi opiskelevalle 9. Museoharjoittelija / Kainuun Museo (kesto 1,5 kk) - museoavustajan tehtävät, asiakaspalvelu ja kokoelmatyö - museon työpaikat soveltuvat yliopisto-opiskelijoille, joiden aineyhdistelmissä on ns. museoaineita, esim. historia, kansantiede tai museologia 10. Museoharjoittelija / Kajaanin Taidemuseo (kesto 1,5 kk) - kesänäyttelyn yleisöopastukset ja valvonta, asiakaspalvelutehtävät museokaupassa ja some-päivitykset - soveltuu esim. taidekasvatusta, taidehistoriaa tai taide- ja kulttuurialaa opiskelevalle 11. Kirjastoharjoittelija / Pääkirjasto (kesto 1,5 kk) - asiakaspalvelu, kirjaston kokoelmatyö ja järjestelytehtävät - kirjastoalan pakollinen ammatillinen harjoittelu 12. Tapahtumatyöntekijä / Kajaanin Runoviikko (ajalla 13.5.-14.7.2024, työaika 30h/vko) - soveltuu kulttuuria, matkailua tai markkinointia opiskelevalle 13. Lipunmyyjä / Kajaanin Runoviikko (4 työpaikkaa, viikon ajan, ajalle 3.7.-7.7.2024) - lipunmyyntitehtävät soveltuvat esim. liiketaloutta tai matkailualaa opiskelevalle 14. Kesämuusikoiden ohjaaja / Kainuun Musiikkiopisto (ajalle 17.6.-7.7.2024, kesto 3 viikkoa) - ohjaa kesämuusikoiden harjoittelua, auttaa ohjelmiston valinnassa ja sovitusten tekemisessä

YMPÄRISTÖTEKNISET PALVELUT 15. Arkkitehtiharjoittelija / Kaavoitus ja aluesuunnittelu - kaavoituksen avustavat tehtävät, selvittely ja karttatarkastelun laatiminen (kesto 1,5kk, työtehtävä mahdollisesti jatkuu koko kesän ajan) - palkkaus 70%:a peruspalkasta (2240-2775e/kk), riippuen opintojen etenemisestä ja osaamisesta 16. Kiinteistöhoitaja / Tilakeskus (kesto 1 kk) - tehtävät rakennuksissa ja ulkoaluetyöt - soveltuu esim. kiinteistönhoitajaksi tai muuta teknisen alan koulutusta opiskelevalle - vaaditaan B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus 17. Ulkoliikuntapaikkojen hoitaja / Kunnallistekniikka ja liikunta/Vimpeli (kesto 1 kk) - liikuntapaikkojen monipuoliset hoitotehtävät - soveltuu liikunta-alaa opiskelevalle tai kunnossapitoalan koulutusta opiskelevalle - vaaditaan B-ajokortti 18. Uinninvalvoja/lipunmyyjä Otanmäen maauimalassa / Kunnallistekniikka ja liikunta (kesto 1 kk) - soveltuu esim. liikunta, matkailu, turvallisuusalan koulutusta opiskelevalle - hakijalta edellytetään rekrytoinnin yhteydessä TUKES:n uinninvalvojan testiuinti hyväksytysti suoritettuna

KAJAANIN MAMSELLI-LIIKELAITOS 19. Toimitilahuoltaja harjoittelija puhtaanapitotehtäviin (kesto 1 kk) - Kampustiimiin Vimpelin alueelle - puhtaanapidon perus- ja ylläpitosiivous tehtäviä 20. Koulutyöntekijä harjoittelija puhtaanapitotehtäviin (kesto 1 kk) - koulujen perus- ja ylläpitosiivous tehtäviä

Kesätyöntekijän palkka on 70 % työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta. Brutto kuukausipalkka (kokoaikaisesta) vaihtelee tehtävästä riippuen n. 1328-1609 euron välillä. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista 36h15min - 38h15min/vko pl. tehtävät, joiden kohdassa on ilmoitettu työaika 30h/vko.

Varhaiskasvatuksen- ja nuorisopalveluiden tehtäviin valituilta vaaditaan nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista.

KIINNOSTUITKO? Jätä hakemuksesi Kuntarekry-järjestelmän kautta viimeistään 15.2.2024 klo 15.00 mennessä. Pidämme sinut ajan tasalla hakuprosessin etenemisestä Kuntarekryn kautta.

Kesätyöpaikan hakijoita pyydetään hakulomakkeessa ilmoittamaan, mitä työpaikan numeroa hakee. Yhdellä hakemuksella voit hakea kolmeen eri tehtävään, ilmoittamalla yhden ensisijaisen ja lisäämällä lisätietoihin maksimissaan kaksi muuta työpaikkavaihtoehdon numeroa (tärkeysjärjestys/työpaikannumero esim. 1./10, 2./4, 3./15).

Lisätietoja

https://www.kajaani.fi/tyo-ja-elinkeino/tyopaikat/
https://www.kajaani.fi/267

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa henkilöstösuunnittelija Marja Halonen, puh. 044 4214 370, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@kajaani.fi
Palvelussuhdeasiantuntija Tiinu Halonen, puh. 040 6608 027, sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki ja kaupungin liikelaitokset

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa www.kajaani.fi/267


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat