Kaksi (2) hammaslääkärin toimea - Nokian kaupunki

Suun terveydenhuollon 38 hengen työyhteisö etsii joukkoonsa kahta innostunutta, vastuuntuntoista ja palvelujen kehittämisestä kiinnostunutta hammaslääkäriä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen hammaslääkärin laillistus ja lupa toimia hammaslääkärin ammatissa Suomessa. Toimi voidaan täyttää myös osalaillistetulla hammaslääkärillä, jolla on syventävä käytännön harjoittelu kesken. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyvää yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi omia-aloitteisuutta, joustavuutta, muutoskyvykkyyttä ja kehittämismyönteistä työotetta.

Toimen tehtäväkohtainen palkka on 4446,80 euroa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaan. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä Terveystalon työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava hammaslääkäri Miika Kujanpää, puh. 044 486 1870. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Terveyspalvelut

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Vihnuskatu 3, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat