Kaksi (2) koulupsykologin ma. tointa - Nokian kaupunki

Kaksi (2) koulupsykologin tointa/perusopetukseen ja toisen asteen oppilaitokseen ajalle 1.12.2021 - 31.12.2022.

Tule tekemään vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten parissa! Odotamme sinua innolla osaksi opiskeluhuollon moniammatillista tiimiä.

Koulupsykologina tehtäväsi on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia sekä tarjota opiskelijahuoltolain mukaisia yhteisöllisiä ja yksilöllisiä oppilashuollon palveluja.
Koulupsykologina työskentelet oppilaiden, heidän vanhempiensa sekä kouluyhteisön parissa. Työnkuva sisältää monipuolisia työtehtäviä aina yksilöllisistä tuki- ja tutkimuskäynneistä luokkatyöskentelyyn ja opetushenkilökunnan konsultointiin. Oppilasmäärä koulualueilla on n. 800.

Työn tukena on kehittämismyönteinen, ammattitaitoinen ja innostunut koulukuraattoreiden ja koulupsykologien tiimi. Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme työnohjausta. Kalenterisi pääset suunnittelemaan itse ja työajan käytössä voit hyödyntää liukumaa.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja ja vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Tehtävä on kokoaikainen, mutta huomioimme haussa myös osa-aikaisuutta toivovat hakijat.

Kelpoisuusvaatimuksena psykologin tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994). Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tehtäväkohtainen palkka on 3576,07€. Muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Mietityttääkö jokin tai haluaisitko muuten vain keskustella tarjolla olevista työtehtävistä? Ota yhteyttä perhekeskuksen esimies, psykologi Annina Saunajokeen tai kuraattori Sari Arosarkaan sähköpostitse. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Perhepalvelut

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Nokian valtatie, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat