Skip to main content
test
Kaksi (2) lähihoitajaa Salmi-kotiin Iittiin - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Tule työkaveriksemme Salmi-kotiin Iittiin!

Meillä on avoinna kaksi (2) LÄHIHOITAJAN tehtävää. Toinen on määräaikainen sijaisuus ajalle 26.9.2022-31.8.2023 ja toinen on vakituinen tehtävä, jossa voit aloittaa 5.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Salmi-koti on 30-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö rauhallisessa ja luonnonkauniissa maisemassa. Meillä asuu muistisairaita ja paljon apua ja tukea tarvitsevia ikäihmisiä.

Salmi-kodin toimivissa ja viihtyisissä tiloissa saat tehdä merkityksellistä työtä, lähellä ihmistä. Haluamme tarjota asukkaillemme heidän hyvinvointiaan, terveyttään ja toimintakykyään edistävää ja ylläpitävää toimintaa. Meillä arki rakentuu asukkaiden ehdoilla, heidän toiveitaan ja ajatuksiaan kuunnellen. Työtämme ohjaa heille antamamme hyvän elämän lupaus - Eletään koko elämä.

Lähihoitajan työsi Salmi-kodissa on vaihtelevaa ja antaa mahdollisuuden kehittyä hoitotyön ammattilaisena. Saat hyödyntää työssäsi rohkeasti omia vahvuuksiasi. Toivomme, että haluat olla mukana tekemässä hyvää vanhustyötä ja rakentamassa kodin tuntua asukkaillemme. Tarjoamme sinulle merkityksellisiä ja iloisia kohtaamisia ikäihmisten kanssa.

Etsimme työkavereiksemme asukaslähtöisiä, joustavia ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavia lähihoitajia. Toivomme, että koet tiimityön omaksesi, mutta kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Otamme ilolla vastaan uusia työkavereita.

Voit olla alan konkari, vastavalmistunut tai loppuvaiheen opiskelija. Pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista; meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Työsi on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Toivotamme sinut tervetulleeksi meille!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Satu Jokela, 8.8. alkaen
puh. 044 729 7285
satu.jokela@phhyky.fi
Palveluesimies Miisa Järvelä, 5.8. saakka
puh. 040 775 2444
miisa.jarvela@phhyky.fi

Lisätietoja

Salmi-koti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Pajutie 4, 47400 Kausala

Sinulle suositellut työpaikat