Kaksi (2) sairaanhoitajan sijaisuutta - Nokian kaupunki

Oletko asiantuntija mielenterveys- ja päihdepotilaiden hoidossa? Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, vastuullisen työtehtävän, innostuneen ja osaavan tiimin. Kiinnostuitko? Tervetuloa joukkoomme! Haemme Nokian mielenterveys- ja päihdepalveluihin kahta (2) psykiatrista sairaanhoitajaa määräaikaisiin sijaisuuksiin. Sijaisuus 1.11-10.12.2021 100% työajalla (37h 45min/vko) ja toinen sijaisuus 1.11-23.12.2021 60% työajalla (22h 39min/vko).

Tarjoamme palveluita aikuisille yli 18 -vuotiaille nokialaisille moniammatillisessa tiimissä ja monimuotoisesti ennaltaehkäisevästä mielenterveys- ja päihdetyöstä vaativaan psykiatriseen erikoissairaanhoitoon saakka. Sairaanhoitajan tehtävänkuva tarjoaa Sinulle mahdollisuuden osallistua asiakkaiden hoitoon toteuttamalla yksilö-, pari-, perhevastaanottoja ja kotikäyntejä sekä ohjata hoidollisia ryhmiä.

Toivomme Sinun omaavan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joustavuutta ja ammatillisuutta. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus sekä koulutusta ja osaamista psykiatrisesta avosairaanhoidosta ja päihdetyöstä. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan. Suosittelemme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä: osastonhoitajaTerhi Leskinen p. 050 395 8792.
Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Linnunradankatu 4, 37140 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat