Skip to main content
test
Kaksi (2) sairaanhoitajan toimea tk-sairaalassa - Nokian kaupunki

KAKSI SAIRAANHOITAJAN TOIMEA NOKIAN TERVEYSKESKUSSAIRAALASSA alkaen 1.7.2022 tai sopimuksen mukaan.

TERVETULOA NOKIAN KAUPUNGILLE SOTE-AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Onko terveyskeskussairaala sinulle vielä vierasta kenttää? Tämä ei haittaa, sillä nyt olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan terveyskeskussairaalaan ja sen antamiin mahdollisuuksiin!

Osastollamme hoitotyön keskiössä ovat akuuttihoitotyö, kuntoutuminen, toimintakykyä tukeva yksilöllinen hoito sekä saattohoitotyö. Itsenäinen päätöksentekokyky ja yhteistyökyky erilaisten sidosryhmien kanssa on tärkeää. Arvostamme hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta. Meillä sinun on mahdollista osallistua hoitotyön ja oman työn kehittämiseen. Työ on monipuolista ja teemme paljon moniammatillista yhteistyötä.

Ensi vuonna Nokialle valmistuu uusi hyvinvointikeskus, jonne myös terveyskeskussairaala tulee sijoittumaan. Henkilöstömme on päässyt mukaan suunnittelemaan uusia tiloja. Henkilöstömme tasa-arvoisuus on meille tärkeää. Meillä hoitajat voivat vaikuttaa työvuorosuunnitteluun. Työyhteisömme on joustava ja hyvä huumori kuuluu arkeemme.

Sinun ei tarvitse heti olla monitaituri - työsuhteen alussa perehdytämme tietenkin tehtävään!
Tiesithän, että:

- Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
- Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
- Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
- Meillä saat kehittää ja kehittyä
- Olet asiakkaan arvostama, tuot turvaa sairaalahoidossa oleville potilaille
- Tuet ja ohjaat asiakasta kuntouttavalla työotteella
- Pääset tekemään työtä Pirkanmaan uusimpaan hyvinvointikeskukseen vuonna 2023 alkaen tilan valmistuttua

Ensisijainen sijoituspaikka tehtävän alkaessa on terveyskeskussairaalan Lempäälän yksikkö. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitaja. Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä, työaikamuoto on jaksotyö. Tehtäväkohtainen palkka on 2535,11€. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE -TES:n mukaan. Vakinaiseen toimeen valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää Terveystalon hyväksyttävä todistus terveydestään. Edellytämme tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Kirsi Karppinen p. 050 395 8903, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut

Nokia on kasvava, 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnissä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä

Sinulle suositellut työpaikat