Kaksi (2) terveyskeskuslääkärin sijaisuutta - Nokian kaupunki

Kaksi (2) terveyskeskuslääkärin sijaisuutta - Nokian kaupunki

Haettavana (2) terveyskeskuslääkärin sijaisuutta ajalle syksy 2020 - kevät 2021, aloitusajankohtaa voidaan sovitella.
Kyseessä on terveyskeskuslääkärin sijaisuudet aluevastaanotoilla.

Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen perusteella.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Avohoidon ylilääkäri Katja Ylitolva, p 040 1334 251, ja vt .johtava ylilääkäri Raija Järvenpää, p 050 395 8880. Nokian kaupungin sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: Maununkatu 12, 37100 Nokia

Nokia on noin 33500 asukkaan vehreä kaupunki Tampereen naapurissa. Terveyskeskuksemme on hyvin toimiva ja se on yksi Tampereen Yliopiston koulutusterveyskeskuksista. Uusi hyvinvointikeskus valmistuu v 2022. Henkilökunnassa arvostamme yhteistyökykyä, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Vastaanottotoiminnassa on 19,5 omalääkäriä, kotihoidon lääkäri ja 1 varalääkäri. Lisäksi lääkäreitä on työssä kouluterveydenhuollossa, terveyskeskussairaalassa, röntgenissä, mielenterveyskeskuksessa ja erikoislääkäripoliklinikalla. Väestövastuumallia ollaan purkamassa ja siirtymässä työaikamalliin vuoden 2019 loppuun mennessä. Lääkärivirkoja on yhteensä 34, omana toimintana ja ostopalveluna hankittavat tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet ovat monipuoliset. Päivystys on terveyskeskuksessa arkisin klo 8-20, viikonloppupäivystys on ulkoistettu ja yöpäivystys on Acutassa. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.