Kaksi kesätyöntekijää Ylöjärven museolle - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven museo hakee kahta kesätyöntekijää

Toinen ajalle 13.5.-30.8.2019
Toinen ajalle 3.6.-30.8.2019

Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut hakee Ylöjärven keskustan tuntumassa hyvien bussiyhteyksien päässä sijaitsevaan museoon kesätyöntekijää. Museo sijaitsee perinteisessä hämäläisessä metsämaisemassa Hietastenmäellä. Museorakennuksissa esitellään entisajan elämäntapaa sekä kädentaitoja ja esillä on 1800-luvun työvälineitä ja käyttöesineitä. Museo on kotiseutumuseo, jonka suurin osa rakennuksista on peräisin 1800-luvulta.

Museo on auki 4.6.-11.8.2019 viikoittain ti-to klo 11-16 ja la-su klo 11-16, joten työ sisältää myös runsaasti viikonloppuvuoroja. Juhannuksen ajan museo on kiinni.

Museolla järjestetään kesän aikana myös tapahtumia ja paikallinen kesäteatteri esittää museon alueella näytelmäänsä. Museon työntekijät ovat avainroolissa tapahtumien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Museon työntekijät vetävät myös lapsille museokierroksia ja satutunteja. Museolla on auki myös käsityöverstas. Ennen museon aukeamista toukokuussa ja sen sulkeuduttua elokuussa museon työntekijät tekevät opastuksia koululais- ja päiväkotiryhmille.

Työ sopii alaa opiskelleelle ja/tai museoalalta työkokemusta hankkineelle. Työn tai osan kesästä voi myös suorittaa esimerkiksi alan korkeakouluopintoihin kuuluvana harjoitteluna. Arvostamme museoiden Siiri-tietojärjestelmän osaamista, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Työaika:
Toinen ajalle 13.5.-30.8.2019
Toinen ajalle 3.6.-30.8.2019
Sisältää viikonlopputyötä.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 1 kk:n koeaikaa.

Hakuaika päättyy 28.3.2019 klo 15.

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/vapaa-aika/kulttuuri/ylojarven-museo/

Lisätietoja antaa kulttuurisihteeri Minna Vallin, p. 050 561 1108.

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto
Osoite: Kuruntie 14, Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Tutustu työnantajaan