Kaksi koulunkäynninohjaajaa - Kokkolan kaupunki

Mariankadun koululla (sairaalakoulu) Kokkolassa on haettavana kaksi koulunkäynninohjaajan määräaikaista tehtävää ajalle 10.8.2021-3.6.2022. Tuntimäärä on 25 h/viikko.

Mariankadun koulussa toimivat luokat 1-9, neljässä eri ryhmässä.
Koulunkäynninohjaajan tehtävänä on avustaa ryhmissä tehostettua ja erityistä tukea tarvitsevia oppilaita selviytymään koulutyön päivittäisissä tilanteissa. Tehtävään luetaan eduksi kaksikielisyys.

Hakijalta vaaditaan tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa (lähihoitajan / koulunkäyntiavustajan tutkinto) tai vastaavaa koulutusta ja tehtävään sopivien vuorovaikutustaitojen hallintaa.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.
Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä
www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat
tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen.
Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi
toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus Rantakatu 16, 67100 Kokkola. Hakuaika päättyy 18.5.2021 klo 15.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Mariankadun koulun apulaisrehtori Karita Mäkelä puh. 044-7809250 tai rehtori Riitta Liias-Lepistö puh. 044-7809622

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1300 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kahdeksan ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita on kolme, joista yksi on ruotsinkielinen. Opetustoimen henkilöstölle tarjotaan työuran alussa mentorointia. Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.


Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat