Kaksi koulunuorisotyön nuorisonohjaajaa - Jyväskylän kaupunki

Kaksi koulunuorisotyön nuorisonohjaajaa - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee

KAHTA NUORISONOHJAAJAA

koulunuorisotyöhön toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin 1.4.2019 alkaen.

Nuorisonohjaajat työskentelevät alueellisessa nuorisotyössä pohjoisella alueella, toisen tehtävän sisältö painottuu Huhtasuon yhtenäiskoululle ja toisen Mankolan koululle.

Alueellisen nuorisonohjaajan tehtävänä on nuorten kohtaaminen, kasvatuksellinen ohjaaminen sekä neuvonta yksilöinä ja ryhmissä tiloilla, kouluilla ja muissa nuorten toimintaympäristöissä. Tavoitteena on nuorten sosiaalinen vahvistuminen ja nuorten osallisuus. Toimintaa ohjaa nuorisolaki.

Koulunuorisotyö on kehittyvä työmuoto alueellisessa nuorisotyössä. Työ vaatii yhteisöllistä ja eri toimijat huomioivaa työotetta kouluympäristössä, sekä nuorten vapaa-ajalla.
Tehtävään liittyviä avainsanoja ovat yhteisöllisyys ja osallisuus. Esimerkkinä tästä ovat mm. yhteisölliset oppitunnit ja pienryhmätoiminta. Työssä painottuu monialainen yhteistyö nuoriin liittyvissä verkostoissa ja nuorten palvelukokonaisuus. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytetään riittävää kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä, palveluverkoston tuntemusta, kykyä monialaiseen yhteistyöhön, hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Tarjoamme monipuolista, monialaista työtä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Työsi tukena sinulla on alueen vastaava nuorisonohjaaja, muut alueen nuorisonohjaajat ja koulun henkilöstö sekä palveluesimies.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Työsuhteet alkavat 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on koeaika. Tehtäviin valittujen on ennen tehtävien vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palveluesimies Risto Kähkönen, puh 014 266 4246 ja vastaava nuorisonohjaaja Marjatta Saikkonen, puh 014 266 4219 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Nuorisopalvelut
Osoite: ., Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan