Kaksi koulupsykologia - Ulvilan kaupunki

Hei sinä osaava ja lämminhenkinen psykologi, tule joukkoomme tekemään arvokasta ja tärkeää työtä lasten ja nuorten opiskeluhuollon palveluiden parissa. Ulvilan kaupungin sivistyksen toimiala hakee kahta KOULUPSYKOLOGIA toistaiseksi voimassa olevaan palvelusuhteeseen 15.2.2021 ja 1.8.2021 alkaen.

Ulvilan kaupungin opiskeluhuollon yksikössä on kaksi psykologin vakanssia. Opiskeluhuollon yksikössä toimii koulupsykologien kanssa viisi koulukuraattoria. Koulupsykologin työ pitää sisällään sekä yhteisöllistä että yksilökohtaista opiskeluhuoltoa, jossa psykologi toimii lasten ja nuorten kasvun ja kehityksen asiantuntijana. Keskeisiä työtehtäviä ovat lasten ja nuorten koulunkäyntiin ja opiskeluun liittyvät tukikeskustelut, psykologiset tutkimukset ja arviot sekä tukitoimien suunnittelu lapsen ja nuoren lähiverkoston kanssa. Psykologin työ muodostuu välittömästä asiakastyöstä lasten, nuorten ja perheiden kanssa sekä yhteistyöstä opettajien, muun koulun tai oppilaitoksen henkilökunnan ja yhteistyöverkostojen kanssa.

Tehtäväkenttänä on varhaiskasvatus, perusopetus ja toisen asteen koulutus, halutessaan mahdollisuus painottaa työaluetta joko nuorempiin tai vanhempiin opiskelijoihin. Vastuukoulut ja tehtäväalue suunnitellaan yhdessä. Arvostamme koulumaailman tuntemusta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä sekä kehittävää työotetta. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisen työn, ammattitaitoisen ja kannustavan työyhteisön, säännöllisen työnohjauksen ja koulutusmahdollisuuksia.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Tehtäväkohtainen palkka on 3851,59 €/kk. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan.

Ensisijainen haku Kuntarekry.fi-sivujen kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista.

Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen: Friitalan koulu, Kaarinantie 2, 28400 Ulvila. Kuoreen merkintä "Koulupsykologi".

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävä täytetään 6 kuukauden koeajalla. Valitun on ennen työn alkamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteri.

Tutustu työnantajaan

Rekrytoiva esimies
Arja Kemppainen, arja.kemppainen@ulvila.fi, 040 0134 802

Ulvilan kaupunki
Osoite: Kaarinantie 2, 28400 Ulvila

Ulvila on Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300.