Kaksi koulupsykologin toimea - Kokkolan kaupunki

Kaksi koulupsykologin toimea - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin sivistystoimessa on haettavana KAKSI KOULUPSYKOLOGIN TOIMEA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen. Haettavana olevat toimi sijoittuu esi- ja perusopetukseen. Koulupsykologit kuuluvat osaksi oppilashuollon tiimiä, johon kuuluu kahdeksan koulupsykologia, yhdeksän koulukuraattoria ja kaksi vastaavaa kuraattoria.

Koulupsykologin työssä menestyminen edellyttää joustavuutta, vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn sekä kehittävää työskentelyotetta. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat voidaan ottaa huomioon. Arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista ja kokemusta psykologin työstä. Tuemme työssä aloittamista hyvällä perehdytyksellä ja mahdollisuudella osallistua mentorointiryhmään. Työn tukena ovat myös viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjaus ja mahdollisuus etätyöhön.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Laillistetun koulupsykologin tehtäväkohtainen palkka on 3893,68 euroa kuukaudessa ja työaika on 38h15min / viikko. Valitun on toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504 / 2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Työn alkamisajankohdasta on mahdollisuus neuvotella.


Hakemukset pyydämme jättämään Kuntarekryyn ke 31.7.2019 klo 16 mennessä. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Kokkolan kaupunki / kirjaamo, PL 43, 67101 Kokkola.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

kehittämispäällikkö Mika Sarkkinen puh. 040 489 2128, s-posti etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi sekä johtava psykologi Johanna Puumala puh. 040 806 5352, s-posti: etunimi.sukunimi(at)edu.kokkola.fi.

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut
Osoite: Kokkola

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1 300 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kahdeksan ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita kaksi. Lisäksi on ammattilukiotoimintaa ja aikuislukio. Opetustoimen henkilöstölle tarjotaan työuran alussa mentorointia. Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.

Tutustu työnantajaan