Kaksi lähihoitajaa palveluasumiseen - Jyväskylän kaupunki

Kaksi lähihoitajaa palveluasumiseen - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluihin, palveluasumiseen

KAHTA LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteiseen. Ensisijainen työskentelypaikka on Jokikartanon ryhmäkodit (kerrokset 1-2).

Hoitotyössä korostuu asukkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen sekä arvokas elämän loppuvaiheen hoitotyö. Teemme vanhuspalveluissa toimivaa, moniammatillista tiimityötä yksilövastuisen ja asukkaan toimintakykyä tukeva hoitotyön periaatteiden mukaisesti. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- tai terveydenhuollon ammattitutkinto. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, kiinnostusta vanhustyöhön ja osaamista geriatrisesta hoitotyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävissä on koeaika.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lähihoitajalta edellytämme myös lääkehoidon osaamista (LOP / LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti työsuhteen alussa.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Haastateltavat henkilöt valitaan anonyymien hakemusten perusteella eli poistamme hakemuksista hakijan nimen, sukupuolen, iän, kotipaikkakunnan sekä äidinkielen. Täytäthän siis huolellisesti hakemuksesi tutkinto- työkokemus- ja kielitaitotiedot. Avointen vastausten kohdalla toivomme, että hakemusteksti noudattaisi myös anonymiteetin periaatteita. Haastatteluvalintojen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti. Kokeilemme anonyymia rekrytointia eri tehtävissä syksyn 2019 aikana.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä sähköpostitse rekrytoinnista mari.nurmiranta@jyvaskyla.fi tai ruusa.manninen@jyvaskyla.fi

Vanhuspalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan