Kaksi lähihoitajaa - Porin kaupunki

Kaksi lähihoitajaa - Porin kaupunki

Haemme kahta lähihoitajaa, ensimmäisenä sijoituspaikkana asuntola Tyrni.

Tyrnissä asuu henkilöitä, joilla on autismia/autistisia piirteitä ja haastavaa käyttäytymistä. Henkilökunta työskentelee Tyrnissä kolmessa vuorossa kaikkina viikonpäivinä.

Arvostamme työkokemusta kehitysvammaisten henkilöiden hoitotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto (ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä/Suosikista).

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa. Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Henkilöstöpalvelut/rekrytointi, Valtakatu 15 (PL 47), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Vastaava ohjaaja Rita Pörsti p. 044 701 9675
rita.porsti@pori.fi

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Vammaispalvelut, Asumispalvelut, Asuntola Tyrni
Osoite: 28100 Pori

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen.
Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan