Kaksi lähihoitajaa tehostettuun asumispalveluun - Janakkalan kunta

Kaksi lähihoitajaa tehostettuun asumispalveluun - Janakkalan kunta

Haemme

KAHTA LÄHIHOITAJAA TEHOSTETTUUN ASUMISPALVELUUN

Toistaiseksi voimassa olevat työsuhteet ovat Kyterinhovissa, joka on 60 asuntoa käsittävä ympärivuorokautisesti valvottu yksikkö. Asukkaiden hoidossa toteutamme kuntouttavaa, toimintakykyä ylläpitävää työotetta ja tuemme asukkaan omia jäljellä olevia voimavaroja. Arjen työssämme on tärkeää asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioitus ja mielekkään arjen mahdollistaminen asukkaan toimintakykyvajeista huolimatta. Kiinteä yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa kuuluu työhömme. Asukkailla on usein monia sairauksia, joten tarvitsemme työssä myös hyvää sairaanhoidollista osaamista. Toteutamme asukkaan saattohoidon palvelutalossa. Lääkäri käy Kyterinhovissa viikoittain.

Työympäristönä Kyterinhovi on uusi ja viihtyisä. Uusien tilojen suunnittelussa on huomioitu työergonomia. Jos sinulla on kokemusta ikäihmisten hoidosta ja sinulla on kuntouttava, ikäihmisiä kunnioittava työote, olet tervetullut joukkoomme. Edellytämme myös, että sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja täydennyskoulutuksesta. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Työsuhteet alkavat 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Valittavan henkilön on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Rokotussuojasi tulee olla voimassa 1.3.2018 alkaen uuden tartuntalain määräysten mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tiedustelut: Kyterinhovin palveluesimies Helena Ilanen, (03) 6801100 tai asumispalvelujen palvelupäällikkö Anne Miettinen, (03) 6801587; etunimi.sukunimi@janakkala.fi
Laita hakemus sähköisesti www.kuntarekry.fi 22.3.2019 klo 12.00 mennessä. Mikäli haluat ohjausta hakemuksen täyttämiseen, voit ottaa yhteyttä palvelusihteeri Soile Harjuun, (03) 6801501

Janakkalan kunta
Osoite: Janakkala

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Tutustu työnantajaan