Sodankylän perusturvalautakunta/vanhustyö hakee 17.3.2021 klo 16.00 mennessä

KAHTA LÄHIHOITAJAA 2-vuorotyöhön vanhustyön varahenkilöjärjestelmään.

Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmin hakeneet huomioidaan.

Sodankylän vanhustyössä tarjoamme kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja haasteellisen työn ja kannustavan työyhteisön.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Valitulla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyöstä ja muistisairaiden vanhusten hoidosta. Hakijalta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä ylläpitävää työotetta.

Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, varahenkilöjärjestelmän lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2330,52€. Toimessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Ennen toimen vastaanottamista tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.

Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain numero 328904. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Käy vilkaisemassa millainen työpaikka meillä on tarjolla: https://www.youtube.com/watch?v=31F11WMgpI4

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Hannuksenkartanon osastonhoitaja Maaret Siikaluoma puh. 040 739 2320 ja apulaisosastonhoitaja Leena Ollila puh. 040 149 3814

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Ratsutie 9, 99600 Sodankylä

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa.

Sodankylän kunta - Savuton työpaikka