Kaksi lähihoitajan toimea - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) hoito- ja hoivapalveluissa on haettavana 2 lähihoitajan toimea 6.4.2020 klo 12.00 mennessä. Kotihoidon tulosyksikössä, alkusijoituspaikka tilapäishoidon yksiköt, Ylivieska ja Sievi.

KAKSI LÄHIHOITAJAN TOIMEA

Kotihoito on tulevaisuuden ala. Kotihoito on asiakkaan kodissa tapahtuvaa hoivaa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoidon tehtävä on yhdessä läheisten ja yhteistyötahojen kanssa mahdollistaa asiakkaan itsenäinen ja laadukas elämä omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Tilapäisyksiköiden hoidolla tuetaan kotona asumista ja omaishoitajien jaksamista.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994 2§ 2mom.) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§ 2mom.) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Työhön sisältyy asiakkaan kuntouttava ja kokonaisvaltainen hoiva- ja hoitotyö. Työ on vaihtelevaa ja vastuullista, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työssäsi innostavassa työyhteisössä. Työ on 3-vuorotyötä.

Haemme toimeen ammattilaista, jolla on hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot sekä ratkaisukeskeinen ote työhön. Odotamme sinulta vahvaa ammatillisuutta ja osaamista, kykyä ja taitoa työskennellä muuttuvissa tilanteissa ja työympäristöissä sekä erinomaista palveluasennetta.

Toimi täytetään 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja on suositeltavaa.

Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostitse.
Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi).

Yhteydenotot ja lisätietoja:
- palveluesimies Krista Paakki p. 044 419 5407
- henkilöstökoordinaattori Merja Koskela p. 044 419 5440
- henkilöstökoordinaattori Sirkku Kallio p. 044 419 6710
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot ja lisätietoja:
- palveluesimies Krista Paakki p. 044 419 5407
- henkilöstökoordinaattori Merja Koskela p. 044 419 5440
- henkilöstökoordinaattori Sirkku Kallio p. 044 419 6710
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Kotihoito
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!