Kiinnostaako sinua monipuolinen ja liikkuva työ, jossa saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti ja kehittyä ammatillisesti? Tykkäätkö työskennellä erilaisten asiakkaiden parissa? Nautitko itsenäisestä työskentelystä? Pidätkö vaihtelusta ja siitä etteivät työpäivät ole samanlaisia? Haluaisitko osaksi rentoa ja ammattitaitoista työyhteisöä? Jos vastasit useampaan kysymykseen kyllä, tule meille töihin! Haemme tiimiimme kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Kotihoidon työntekijät auttavat asiakkaita päivittäisissä toimissa, kuten pukemisessa, peseytymisessä, lääkehuollossa sekä tekevät sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten haavanhoitoa. Työtä tehdään itsenäisesti asiakkaiden kodeissa, mutta yhteistyössä kotihoidon tiimin, sairaanhoitajien, fysioterapeutin ja asiakasohjauksen kanssa. Asiakkaidemme hoidossa keskeistä on laadukas hoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. Odotammekin sinulta arvostavaa ja asiakkaan omia voimavaroja tukevaa työotetta, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemustasi ikääntyneiden kanssa työskentelystä sekä myönteistä asennetta muutos- ja kehittämistyöhön.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aiempi tutkinto. Ajokortti on tehtävän hoitamiseksi välttämätön. Käytössämme on 30 autoa, joten talon auto on tarvittaessa käytettävissä. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Lähihoitajan työaika on jaksotyö ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.
Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista toimeen valitun on esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.


Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi/palvelut/perusturva_ja_terveys/vanhuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Sirkka Valkonen puh. 040 1334 703. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Ikäihmisten palvelut

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Nokianvaltatie 25 F, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat