Kaksi laitoshuoltajaa Muurameen - Muuramen kunta

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen.
Nyt haemme iloiseen joukkoomme tiimipelaajiksi

KAHTA LAITOSHUOLTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2021 alkaen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.11.2021 - 3.12.2022. Tehtävät sijoittuvat hallinnollisesti Muuramen kunnan tukipalveluihin, mutta työtehtävät ovat Muuramen Hyvinvointi -liikelaitoksen terveyskeskuksessa.

Terveyskeskuksemme on pieni yksikkö, jossa laitoshuoltajan työtehtäviin kuuluu mm. avoterveydenhuollon siivousta sekä vuodeosastolla ruokailuun liittyviä työtehtäviä. Tehtävät ovat kokoaikaisia. Työ on vuorotyötä ja ajoittuu myös viikonlopuille.

Edellytämme, että Sinulla on toimitilahuoltajan perustutkinto tai laitoshuoltajan ammattitutkinto tai vankka kokemus laitoshuoltajan tehtävistä terveyskeskuksessa. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi laitoshuoltajan tehtävistä. Hallitset siivouksen ja hygienian periaatteet. Olet asiakaspalveluhenkinen ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Olet joustava ja tartut reippaasti toimeen, etkä säikähdä muuttuvia tilanteita ja ajoittaista kiirettä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Toistaiseksi voimassa oleva tehtävä alkaa 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen tehtävä alkaa 12.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudetaan koeaikaa.

Tehtävä edellyttää myös hygieniaosaamista (hygieniapassi) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivouspäällikkö Pirjo Johansson, puh. 040 589 1372 tai pirjo.johansson@muurame.fi

Lisätietoja

Tukipalvelukeskus

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat