Kaksi lupainsinööriä rakennusvalvontaan - Jyväskylän kaupunki

Kaksi lupainsinööriä rakennusvalvontaan - Jyväskylän kaupunki

Tervetuloa joukkoomme Jyväskylän kaupungin rakennusvalvontaan!

Rakennusvalvonnassa työskentelee 20 henkilöä monipuolisissa ja haastavissa asiantuntijatehtävissä. Nyt etsimme nuorekkaaseen joukkoomme ammattitaitoista ja osaavaa

KAHTA LUPAINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa oleviin virkoihin 1.1.2020 alkaen.

Lupainsinöörin tehtäviä ovat rakennusvalvonnan lupapäättäjänä toimiminen, asiakkaiden ohjaus- ja neuvonta sekä lupiin liittyvien katselmusten suorittaminen ja valvontatehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on talonrakennusalan AMK -insinöörin tutkinto tai vastaava aikaisempi rakennusalan insinöörin tai rakennusarkkitehdin tutkinto sekä kokemusta rakentamiseen liittyvistä tehtävistä.

Tehtävissä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Eduksi luetaan maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen ja rakennussuunnittelukokemus. Tehtävien hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Tehtävät alkavat 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan ja niissä on koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava rakennustarkastaja Raimo Ström 014 266 5204 ja kaupunkikuva-arkkitehti Vesa Kantokoski puh. 014 266 5194. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!