Kaksi määräaikaista perheohjaajaa - Jyväskylän kaupunki

Haemme varhaisen tuen palveluihin

KAHTA PERHEOHJAAJAA

määräaikaiseen tehtäviin 12.4.-30.6.2021 ja 12.4.2021 - 30.9.2022 ammattitaitoiseen ja työtä kehittävään lapsiperheiden varhaisen tuen perheohjauksen tiimiin.

Varhaisen tuen yksikköön kuuluu perheohjauksen lisäksi muita lapsiperheiden palveluita kuten lapsiperheiden kotipalvelu ja palveluohjaus, pikkulapsiperheiden psykologityö, perhekeskustyö, palvelutarpeen arviointi ja perhesosiaalityö.

Tehtävään kuuluu sosiaalihuoltolain mukainen ennaltaehkäisevän ja korjaavan perhetyön toteuttaminen pääsääntöisesti perheen kotona. Perheohjaus on kokonaisvaltaista ja suunnitelmallista lapsiperheiden tukemista. Perheohjausta on mahdollista saada jo raskauden aikana. Perheohjaajat tukevat vanhemmuutta, ohjaavat ja miettivät keinoja yhdessä vanhempien kanssa lasten hoidon ja kasvatuksen vaikeuksissa, auttavat kodin arjen ja arkirutiinien hallinnassa sekä tukevat parisuhteen ongelmissa sekä vahvistavat perheen vuorovaikutustaitoja. Asiakkuudet ovat hyvin eripituisia kestäen muutamasta kuukaudesta pariin vuoteen. Työtä tehdään sekä yksin että parityönä. Perheohjaus on kokonaisvaltaista ja tavoitteellista muutostyötä perheen ja sen kanssa työskentelevien muiden ammattilaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja riittävä työkokemus perheiden kanssa tehtävästä työstä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, itsenäistä työotetta, kehittämismyönteisyyttä ja tiimi- ja verkostotyön osaamista. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Huom! Tehtävät täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä ja haastatteluja voidaan toteuttaa jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi viipymättä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Satu Moisio, p. 014 26 63502 tai satu.m.moisio@jyvaskyla.fi.

Varhaisen tuen palvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat