Skip to main content
test
Kaksi ohjaajaa vammaispalveluihin - Lempäälän kunta

Oletko sinä etsimämme vammaistyön ohjaaja? Onko kohtaamisen taito vahvuuksiasi? Entä kiinnostaako sinua olla kehittämässä yksikköä ja sen toimintaa eteenpäin? Haluatko työpaikkaan, jossa sinua arvostetaan?

Etsimme nyt Pesäpuuhun yhtä ohjaajaa avoimeen toimeen ja yhtä sijaisuuteen 19.12.22-31.12.23 asti. Pesäpuu on 32 vammaisen ja kehitysvammaisen koti. Se on 7 krs. talo, jossa jokaisella asukkaalla on oma vuokra-asunto. Pesäpuussa on myös yksi asunto, jossa toteutetaan asumisharjoittelua itsenäistyville vammaisille ja kehitysvammaisille nuorille. Pesäpuu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja kauppojen välittömässä läheisyydessä Lempäälän keskustassa.

Työtehtävä:
Pesäpuussa on niin tuettua, ohjattua kuin tehostettuakin palveluasumista. Jokaisella asukkaalla on yksilöllinen palveluntarve ja toimimme omaohjaajuuden periaatteilla. Pesäpuun toiminta ja arki on hyvin yhteisöllistä, ja meillä ohjaajat ovat tärkeässä roolissa mahdollistamassa mielekästä arkea.

Meillä pääset käyttämään osaamistasi ja tietämystäsi sosiaali- ja terveydenhuollosta laajasti monipuolisen tehtävänkuvan ansiosta. Tehtäviin kuuluu mm. asukkaiden lääkehoito, perustarpeiden huolehtiminen, osallisuuden tukeminen ja edistäminen, yhteistyö eri ammattiryhmien, asiakasohjauksen, terveydenhuollon ja muiden organisaatioiden kanssa.

Tarjoamme:
Tarjoamme sinulle joustavan työyhteisön, jossa työtä saa tehdä omalla persoonalla ja tyylillä. Toivomme uudelta kollegaltamme ja työyhteisömme jäseneltä järjestelmällisyyttä, itseohjautuvuutta, ystävällisyyttä, huumoria, kunnioitusta sekä iloista otetta elämään.

Edellytämme:
Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005). Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) mukaista rokotesuojaa ja kelpoisuutta työskennellä riskiryhmien kanssa. Lisäksi edellytämme Love LOP, PKV ja Kipu1 -tenttien suorittamista.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.lempaala.fi/sosiaali-ja-terveys/vammaisten-palvelut/asumisyksikot/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa arkisin ti-to klo 9-14 Pesäpuun vt. palveluvastaava Nina Stenroos p. 040 133 7683. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, vanhus- ja vammaispalvelut

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 24.000 asukkaan kunta. Kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.

1.1.2023 alkaen työnantajana toimii Pirkanmaan hyvinvointialue. Työntekijät siirtyvät uuden työantajan palvelukseen.


Osoite: Liikekatu 1, 37500 Lempäälä
Lempäälän kunta - Savuton työpaikka Lempäälän kunta - Vastuullinen kesätyönantaja Lempäälän kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta Lempäälän kunta - Vastuullinen työnantaja Lempäälän kunta - Panostamme perehdytykseen Introlla Lempäälän kunta - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat