Kaksi osastonhoitajaa - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee avosairaanhoitoon

KAHTA OSASTONHOITAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin virkoihin Kyllön ja uuden sairaala Novan avosairaanhoidon vastaanotoille 1.1.2021 alkaen.

Osastonhoitaja vastaa alueensa operatiivisen hoitotyön toiminnan johtamisesta ja on hoitotyöntekijöiden esimies. Keskeistä on asiakasprosessien ylläpito ja kehittäminen sekä vastaanottopalvelujen substanssiasiantuntijuus. Henkilöstöresurssien hallinnan lisäksi osastonhoitaja osallistuu talouden suunnitteluun ja seurantaan sekä tekee hankintoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä soveltuva johtamiskoulutus. Hakijalla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Eduksi katsotaan soveltuva terveydenhuollon esimies- ja johtamiskokemus sekä aiempi kokemus avosairaanhoidon vastaanottotyöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä toimia verkostoissa. Odotamme sinulta kannustavaa, osallistuvaa ja osallistavaa otetta esimies- ja kehittämistyöhön.

Tarjoamme Sinulle laajat verkostot, monipuolisen ja vaativan tehtäväkokonaisuuden, mukavan työyhteisön sekä suunnitelmallisen perehdytyksen ammatillisen kehittymisesi tueksi. Meillä työtä tehdään hyvässä työporukassa tekemisen meiningillä uutta kehittäen. Jos olet innovatiivinen ja muutosmyönteinen, olet hakemamme henkilö. Tervetuloa osaksi osaavaa ja innostunutta ammattilaisten joukkoamme!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Viroissa aloitus 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Viroissa on koeaika. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

palvelupäällikkö Anu Mutka p. 014 2663210, sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka