Kaksi pitkäaikaista hoitajan sijaisuutta - Liedon kunta

Etsimme innostunutta henkilökuntaa kehittämään vanhustyötä Liedon kunnassa.

Haemme kahta hoitajaa pidempiaikaisiin sijaisuuksiin kotihoitoon, ajalle 1.4.2021 - 13.1.2022 ja 24.5.2021 - 1.4.2022.

Asiakkaina ovat kunnan vanhukset, heidän omaisensa, yhteistyökumppanit ja muut hoitoon osallistuvat. Tehtävänä on palvella kunnan vanhuksia ja turvata kotona asuminen mahdollisimman pitkään ja turvallisesti kotihoidon keinoin.

Hoitajat noudattavat yleistyöaikaa, työ on kaksivuorotyötä. Oman auton käyttö kotihoidon työtehtävien hoidossa on välttämätön.

Hoitajilta edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista tutkintoa.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Tutustu työnantajaan

Tiimiesimiehet Tiina Ylinen puh. 0505686199 ja Raija Tenhunen puh. 0503055204

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Vanhus- ja hoivapalvelut
Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.

Sinulle suositellut työpaikat