Kaksi puheterapeutin työsuhdetta - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Tervetuloa töihin Pohjois-Satakuntaan - Kankaanpäähän!

Haemme kahta laillistettua puheterapeuttia (FM) lasten puheterapiapalveluihin. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle joustavat työratkaisut, mikä mahdollistaa niin viihtymisesi ja ammatillisen kasvusi, kuin palveluidemme kehittymisen. Meillä on lisäksi hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä kaunis miljöö. Avustamme tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Meille on tärkeää, että palkkauksesi vastaa työn vaativuutta ja voit myös esittää oman palkkatoiveesi. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työsi sisältää laajasti lasten puheterapiapalveluihin sekä niiden kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja laajan yhteistyöverkoston. Satakunnan alueella on myös aktiivinen ammatillinen puheterapeuttien työyhteisö.

Hakuaika on 30.6.2020 saakka, mutta hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työntekijän on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (524/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vt. perhe- ja aikuispalvelujohtaja Anna Isoviita, p. 044 577 2746, etunimi.sukunimi@eposa.fi.

PoSa, Perhe - ja aikuispalvelut
Osoite: PL 46, 38700 Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, PoSa, tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja elämänkaarimallilla. Peruspalvelukuntayhtymän muodostavat Kankaanpää, Honkajoki, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku ja Siikainen. Alueen väestöpohja on noin 22000. PoSan perhepalvelujen toimialaan on yhdistetty lapsiperheiden terveydenhuollon ja sosiaalitoimen palveluita. Kehitämme toimintaa rohkeasti ja arvostamme moniammatillista tiimityötä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Olemme savuton työpaikka.