test
Kaksi puheterapeutin työsuhdetta - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Tervetuloa töihin Pohjois-Satakuntaan - Kankaanpäähän!

Haemme kahta laillistettua puheterapeuttia (FM) lasten puheterapiapalveluihin. Tavoitteenamme on tarjota Sinulle joustavat työratkaisut, mikä mahdollistaa niin viihtymisesi ja ammatillisen kasvusi, kuin palveluidemme kehittymisen. Meillä on lisäksi hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä kaunis miljöö. Avustamme tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Meille on tärkeää, että palkkauksesi vastaa työn vaativuutta ja voit myös esittää oman palkkatoiveesi. Työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Työsi sisältää laajasti lasten puheterapiapalveluihin sekä niiden kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja laajan yhteistyöverkoston. Satakunnan alueella on myös aktiivinen ammatillinen puheterapeuttien työyhteisö.

Hakuaika on 31.12.2021 klo 14.00 saakka, mutta hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työntekijän on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (524/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. hoitotyön päällikkö Anu Sorvali, p. 044 577 3301, etunimi.sukunimi@eposa.fi.

Lisätietoja

PoSa terveyspalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat