Kaksi pysäköinnintarkastajaa - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee kaupunkirakenteen toimialalle

KAHTA PYSÄKÖINNINTARKASTAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin virkoihin.

Pysäköinnintarkastajan tehtävänä on valvoa kaupungin alueella pysäyttämistä ja pysäköintiä koskevien kieltojen ja rajoitusten noudattamista, antaa pysäköintivirhemaksuja ja huomautuksia pysäköintivirheiden johdosta. Pysäköinnintarkastaja osallistuu myös ajoneuvojen siirtoprosessiin.

Valvontatehtävän lisäksi tarkastaja antaa myös omat vastineensa asiakkaiden oikaisuvaatimuksiin.

Työaikamuotona on yleistyöaika. Arkipäivien säännölliseen työaikaan sisältyy myös iltatyötä ja lisäksi työvuoroja on myös viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena on viran hoitamisen kannalta riittävä tieliikennesääntöjen tuntemus sekä vähintään henkilöauton ajokortti. Hakijoille luetaan eduksi englannin kielen suullinen taito ja kokemus toimistotehtävistä. Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Viroissa aloitus 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Viroissa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Eija Rossi puh. 0505361527 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka