Kaksi sairaanhoitajaa Janakkalan sairaalaan - Janakkalan kunta

Kaksi sairaanhoitajaa Janakkalan sairaalaan - Janakkalan kunta

Haemme Janakkalan sairaalaan KAHTA SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteiseen. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöä!

Janakkalan sairaalassa uudistamme rohkeasti toimintatapojamme hoitotyössä. Otamme käyttöön sähköisiä palveluja potilaslähtöisesti ja osallistumme alueemme kehittämishankkeisiin. Sairaalassa on 30 lyhytaikaista potilaspaikkaa kahdella akuutilla kuntouttavalla osastolla. Potilaan keskimääräinen hoitoaika on 10 hoitopäivää. Toimimme myös palliatiivisen hoidon tukiosastona ja toteutamme saattohoitoa.

Janakkalan sairaalassa työskentelet Kanta-Hämeen uusimmassa terveyskeskussairaalassa. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja avarat työskentelytilat sekä osaavat kollegat tiimityön tueksi. Käyttöösi saat sähköisen perehdytysmateriaalin. Arvostamme positiivisuuttasi, sitoutumistasi ja hyviä työelämätaitojasi. Siirrymme yhteisölliseen työvuorosuunnitteluun alkuvuodesta 2020 - ehdit hyvin tähän kehittämistyöhön mukaan!

Sairaanhoitajan tehtävä edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan laillistusta. Koeaika on neljä (4) kuukautta, jonka aikana valitun on suoritettava hyväksytysti LOVe sekä yksikön lääkehoidon näytöt. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen toimen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työt alkavat joulukuussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtäväkohtainen palkka on 2479,91e/kk ja erillislisä kolmivuorotyöstä 81,51 e/kk.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä sähköinen hakemuksesi Kuntarekry.fi -palvelun kautta 22.11.2019 klo 12.00 mennessä. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.
Lisätietoja sinulle antaa mielellään osastonhoitaja Suvi Lindfors 03 680 1411.
Meihin voi tutustua osoitteessa www.facebook.com/Janakkalanterveystoimi, www.janakkala.fi

Janakkalan kunta
Osoite: Tapailankuja 6 A, 14200 Turenki

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.