Kaksi sairaanhoitajaa kotiutustiimiin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin 3.2.2020 alkaen Vanhuspalveluiden kotiutustiimiin

KAHTA SAIRAANHOITAJAA

Osana Jyväskylän kaupungin vanhuspalvelujen kehittämistä on kotiutustiimi, jonka avulla varmistetaan omalta osaltaan asiakkaiden turvallista kotiutumista sairaalasta. Kotiutustiimin tavoitteena on yksilöllinen ja kiireetön kotiutus.

Työsi on itsenäistä - tukenasi ovat tiimissäsi työskentelevät hoitajat. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä kotiuttavien tahojen (terveyskeskussairaala, Keski-Suomen keskussairaala ja terveyskeskuksen päivystys), kotihoidon, toiminnanohjauksen sekä OIVA-keskuksen palveluohjaajien kanssa.

Työssäsi olet mukana asiakkaiden kotiutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa, varmistat asiakkaan sujuvan siirtymisen kotihoitoon. Toivomme, että olet joustava, hallitset lääkehoidon ja sinulla on kiinnostusta laadukkaan kotiutuksen kehittämiseen ja toteuttamiseen. Työtehtäviisi kuuluu myös lääkehoidon toteutus ja asiakkaan auttaminen arjessa asiakkaan omaa toimintakykyä ja voimavaroja tukien.

Etsimme luotettavia, reippaita ja itsenäisen työskentelyn osaavia sairaanhoitajia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä asiakaskeskeisesti. Toivomme sinulta kokemusta vanhusten parissa työskentelystä, mielellään myös kotihoidosta. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto. Edellytämme, että sinulla on voimassa oleva ajokortti (B) ja auto käytössäsi. Tehtävä edellyttää Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluiden lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista, joka tulee suorittaa viipymättä koeajan alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 3.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Anu Mäkelä, puh. 014 266 1802 ja palveluesimies Päivi Huttunen puh. 014 266 2446 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Vanhuspalvelut
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!