Kaksi sairaanhoitajan toimea - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) vammaispalvelu-jen kehitysvammaisten asumispalveluissa on haettavana

KAKSI SAIRAANHOITAJAN toimea

1 toimi, jonka alkusijoituspaikka on Koskitupa, Ylivieska.
1 toimi, jonka alkusijoituspaikka on Tulolantupa, Ylivieska.

Hakijalta edellytetään kiinnostusta ja sitoutumista kuntoutumista edistävän työotteen kehittämiseen sekä joustavuutta, tiimityötaitoja ja valmiuksia työskennellä kehitysvammaispalveluissa. Odotamme toimeen valittavalta ovat myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään. Työ on pääosin kaksivuorotyötä (tarvittaessa myös yövuoroja), sisältäen sekä sairaanhoitajan tehtäviä että asumisen ohjaajan tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (1994/599 2§ 1 mom.) mukainen sosiaali- ja terveysalan tutkinto.
Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n mukainen.

Sairaanhoitajalta edellytetään ammattikorkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta.

Toimet täytetään 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on 6 kk:n koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 24.8.2020 klo 8 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun puhelimitse tai sähköpostilla.

Lisätietoja antaa :
palveluesimies Mervi Krapu
p.044-4195747 tai sähköpostilla mervi.krapu@kalliopp.fi

palvelupäällikkö Päivi Uusimäki
p.044-4195008 tai sähköpostilla paivi.uusimaki@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa :
palveluesimies Mervi Krapu
p.044-4195747 tai sähköpostilla mervi.krapu@kalliopp.fi
palvelupäällikkö Päivi Uusimäki
p.044-4195008 tai sähköpostilla paivi.uusimaki@kalliopp.fi

Vammaispalvelut
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!