Skip to main content
test
Kaksi suuhygienistia, suun terveydenhuolto - Paraisten kaupunki

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi kaksi toistaiseksi voimassa olevaa SUUHYGIENISTIN toimea hammashuollossa 3.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Asuminen ja työskentely saaristomaisemissa meren äärellä on monen unelma. Paraisten noin 15 500 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista.

Paraisten kaupungilla on kolme hammashoitolaa (Paraisilla, Nauvossa ja Korppoossa), joissa tällä hetkellä työskentelee seitsemän hammaslääkäriä ja kolme suuhygienistiä. Nyt haemme kahta uutta suuhygienistiä joukkoomme. Toinen työskentelee ensisijaisesti Paraisilla ja toinen Nauvossa ja Korppoossa. Edellytämme sinun suhtautuvan myönteisesti työskentelyyn kaikissa Paraisten hammashoitoloissa.

Suuhygienistinä sinun tulee olla joustava ja osata sopeutua muuttuviin olosuhteisiin.

Kelpoisuusehto:
Suuhygienisti AMK tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Huomioimme haussa myös syksyn aikana valmistuvat opiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. Ennen työn vastaanottamista tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta 454757. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 14.8.2022 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/suun-ja-hampaiden-hoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut, vastaava suuhygienisti Barbro Mattsson-Salminen puh. 0504722068 (to-pe klo 8-12) tai hoitotyön päällikkö Suvi Simelius-Nieminen puh. 0408210606.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Terveydenhuolto - Hammashuolto

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).

Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.

Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.  


Osoite: Kunnalliskodintie 12 C, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat