Kaksi terveydenhoitajan toimea - Nokian kaupunki

Toimet äitiys- ja lastenneuvolassa.
Perhepalveluiden tulosalueella on haettavana kaksi terveydenhoitajan toimea. Ensisijainen sijoituspaikka tehtävien alkaessa on äitiys- ja lastenneuvola. Terveydenhoitajat toimivat neuvolassa laaja-alaisissa tehtävissä, joihin kuuluvat äitiys- ja lastenneuvolatoiminta, perhevalmennukset, Perhepolku- ryhmäneuvolat sekä osallistuminen asiantuntijana erilaisiin yhteistyöverkostoihin.

Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä soveltaa käytäntöön näyttöön perustuvaa, tutkittua tietoa. Arvostamme hyvien työyhteisötaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta, joustavuutta, muutoskyvykkyyttä ja kehittämismyönteistä työotetta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto, suoritettu imetysohjaajan koulutus sekä soveltuvuus tehtävään. Toivomme, että sinulla on oma auto käytettävissä ja voit tarvittaessa työskennellä sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työaikamuoto tehtävässä on yleistyöaika. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä Terveystalon työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa neuvola- koulu ja opiskeluterveydenhuollon vs. osastonhoitaja Anne Kemppainen p. 040 8443952, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Nokian valtatie 25 F 1, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat