Kaksi terveyskeskuksen lääkärin virkaa - Pellon kunta

Kaksi terveyskeskuksen lääkärin virkaa - Pellon kunta

Kiinnostaako sinua Lapin luonto ja rauha ? Tule ja ihastu pieneen idylliseen kyläämme Pelloon, sekä mahtavaan Torniojoen laaksoon. Sillan yli pääset Ruotsiin muutamassa minuutissa.. Lapin räiskyvät virikkeet ovat automatkan päässä!!

Tarjoamme sinulle varmuutta yhdistää työn ja perhe-elämän tai työn ja vapaa-ajan. Meillä teet työtä pienessä asiakasyhteisössä - tutuille asiakkaille!!

Työajat ovat vakiot: 8:00 -16:00.

Miltä kuulostaa?

Meillä on Pellon kunnan hyvinvointipalveluissa haettavana KAKSI toistaiseksi voimassa olevaa terveyskeskuksen lääkärin virkaa, jotka alkavat 2.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työ ja perhe-elämä ovat nyt helppoa sovittaa yhteen. Päivätyö, ilman päivystyksiä!!

Mikäli valinta kohdistuu Sinuun, niin työyhteisösi koostuu meillä kahdesta muusta lääkärikollegasta ja ammattitaitoisesta hoito/ tukihenkilöstöstä.

Terveyskeskuksessamme on oma röntgen ja vuodeosasto. Laboratorio toimii samoissa tiloissa. Työnkuvan muotoilussa olemme joustavia, ja velvoitetta iltapäivystykseen emme sinulle aseta.

Virkojen kelpoisuusehtona on oikeus harjoittaa lääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna lääkärinä. Katsomme kokemuksen lääkärinä työskentelystä ja esimiestehtävistä eduksi. Toivomme sinulta myös yhteistyökykytaitoja, oma-aloitteisuutta, aktiivista työn kehittämisen otetta ja kiinnostusta tehtävää kohtaan.

Työehdot määräytyvät lääkärisopimuksen mukaisesti, palkkaus lääkärisopimuksen ja työn vaativuuden mukaan ja eläke-edut KuEL: n mukaan. Viroissa on kuuden kuukauden koeaika.

Pellon kunta on savuton kunta. Sinulla on oltava tartuntatutilain § 48 mukainen rokotussuoja ja sinun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Virkoja haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta, mutta halutessaan kirjallisen hakemuksen voi myös lähettää osoitteeseen Rekrytointi, Kunnantie 4, 95700 Pello. Haku on aika välillä 30.4.2019 klo 12.00 - .30.5.2019 klo 16.00..

Lisätietoja

http://www.pello.fi

vastaava lääkäri Maija Risku maija.risku@pello.fi; hyvinvointijohtaja Johanna Korteniemi johanna.korteniemi@pello.fi 040 581 1255 henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen, 0406375334 , janne.tolvanen@pello.fi

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta
Osoite: Pello

Pello on ennakkoluuloton ja pirteä kunta Tornionjokilaaksossa, Ruotsin rajalla, lohen valtakunnassa. Täällä elethään hyvvää elämää, jolle kaunis luonto, selkeät vuodenajat ja aktiivinen kulttuurielämä antavat erinomaiset mahdollisuudet. Täällä on hyvä asua ja työskennellä. Käväse kathoon tarkemmin meistä meän kotisivuila www.pello.fi.

Tutustu työnantajaan