Kaksi terveyskeskuksen lääkärin virkaa - Pellon kunta

Pellon terveyskeskuksessa on haettavana 2 terveyskeskuslääkärin virkaa. Hakuaika 2.11.2020 - 31.1.2021 klo 16.00.

Pello on pieni ja vireä kunta Napapiirillä, aivan Ruotsin rajalla. Täältä pääsee kokemaan aidon Lapin niin Ruotsia kuin Norjaa myöten. Rovaniemi, Levi ja Ylläs ovat lyhyen automatkan päässä. Lähin lentokenttä on Rovaniemellä tunnin ajomatkan päässä. Pello on virallisesti rekisteröity Suomen kalastuspääkaupungiksi ja meillä on lisäksi hyvät kesä- ja taliviurheilumahdollisuudet heti kotiovelta, luonnon rauhaa ja tuntureita unohtamatta!

Terveyskeskuksessassamme on lääkärin vastaanoton lisäksi neuvolapalvelut, vuodeosasto, röntgen ja laboratoriopalvelut. Työyksikössämme on lämmin ja välitön ilmapiiri. Etsimme joukkoomme iloista, huumorintajuista tiimipelaajaa sitoutumaan yhteisöömme! Lyhyessä ajassa tulet huomamaan että Pellossa elethään hyvvää elämää!

Haettavat virat on toistaiseksi täytetty sijaisilla ja sijaistilanne on ollut hyvä.

Virkojen kelpoisuusehtona on Suomessa lääkäriksi laillistaminen.

Työajat ovat joustavasti sovittavissa. Viranhaltijalla on mahdollisuus 10 päivän talon ulkopuoliseen koulutukseen vuosittain. Erikoistujien ohjaajana toimii yleislääketieteen erikoislääkäri. Yleislääketieteeseen erikoistuville laaditaan yksilöllinen koulutussuunnitelma, jolla järjestetään myös tarvittavat virkavapaat. Työehdoissa noudatetaan lääkärisopimusta. Palkkaus on sopimusasia.

Autamme asunnon etsinnässä ja voimme tarjota aloitukseen tilapäismajoitusta.

katso lisää:
www.pello.fi
www.travelpello.fi

Virkoja haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta, mutta halutessaan kirjallisen hakemuksen voi myös lähettää osoitteeseen Rekrytointi, Kunnantie 4, 95700 Pello.

Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

vastaava lääkäri Maija Risku maija.risku@pello.fi 040 620 3010; hyvinvointijohtaja Johanna Korteniemi johanna.korteniemi@pello.fi 040 581 1255 vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen, 040 637 5334 , janne.tolvanen@pello.fi

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta
Osoite: Kunnantie 4, 95700 Pello

Pello on ennakkoluuloton ja pirteä kunta Tornionjokilaaksossa, Ruotsin rajalla, lohen valtakunnassa. Täällä elethään hyvvää elämää, jolle kaunis luonto, selkeät vuodenajat ja aktiivinen kulttuurielämä antavat erinomaiset mahdollisuudet. Täällä on hyvä asua ja työskennellä. Käväse kathoon tarkemmin meistä meän kotisivuila www.pello.fi.