Kaksi terveyskeskuslääkäriä - Rauman kaupunki

Haemme kahta terveyskeskuslääkäriä vakituisiin virkoihin.

Tarjoamme monipuolista työtä terveyspalvelujen kiireettömällä vastaanotolla modernissa koko ajan kehittyvässä organisaatiossa. Työ on mielenkiintoista vastaanottotyötä tiimimallilla sekä muuta perusterveydenhuollon työtä oman toiveesi mukaisesti. Myös päivystystyö on mahdollista. Pääset myös mukaan kehittämään toimintojamme sosiaali- ja terveydenhuollon alati muuttuvassa kentässä.

Senioriohjaus ja koulutustoiminta on vakiintunutta. Työyhteisömme osaaminen on monipuolista, meillä on hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet.

Tarjoamme paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan. Muut työehdot ovat lääkärisopimuksen mukaiset.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Kelpoisuuden osoittama tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä. Virkaan valitun on kuukauden sisällä viran vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttöön liittyy kuuden (6) kuukauden koeaika.

Toimita hakemuksesi 8.11.2021 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveyspalvelujen johtava ylilääkäri Hannu Nordqvist p.044 403 5190 tai sähköpostilla hannu.nordqvist@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyspalvelut, Kiireetön vastaanotto

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat