Kaksi työvalmentajaa taidetyöpajalle - Jyväskylän kaupunki

Kaksi työvalmentajaa taidetyöpajalle - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden Nuorten taidetyöpaja tarjoaa valmennusta, ohjausta ja opetusta 15-29-vuotiaille erilaisissa elämäntilanteissa oleville nuorille. Valmennusjaksojen tavoitteena on tukea nuoren työ- ja toimintakykyä, luovia menetelmiä korostaen ja vahvistaa nuorta elämässä eteenpäin, esimerkiksi opintoihin tai työelämään.

Jyväskylän kaupunki hakee nuorten taidetyöpajalle

KAHTA TYÖVALMENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen ja määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2019- 31.7.2020

Työvalmentajan tehtävä painottuu eri elämäntilanteissa olevin nuorten yksilö- ja ryhmävalmennukseen. Työssä keskeistä on nuoren kohtaaminen ja sosiaalinen vahvistaminen, jatkopolkujen työstäminen sekä luonteva työpajapedagogiikan mukainen työote. Yhteistyö eri verkostojen kanssa on keskeinen osa työtä.

Vakituisen työvalmentajan tehtävä painottuu monipuoliseen nuoren kohtaamiseen ryhmä- ja/tai yksilövalmennuksen tehtävissä eri pajan toimintaympäristöissä. Hänellä on valmiudet toimia erilaisten pajojen valmentajana, on sitten kyse matalankynnyksen, arjentaito- tai työelämäpajojen ohjaamisesta ja valmentamisesta.

Määräaikainen työvalmentajan tehtävä painottuu Vola-bändipajan yksilövalmennukseen. Tehtävänäsi on toteuttaa valmennusryhmän toimintaa yhteistyössä pajaohjaajan kanssa, keskittyen nuoren yksilölliseen ohjaukseen ja jatkopolun työstämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta nuorten kanssa tehtävästä ohjaustyöstä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot sekä verkosto-osaamista. Taito- ja taitoaineiden osaaminen tukee valintaasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää toiminnallisen ohjauksen, työpajatoiminnan periaatteiden mukaisen työotteen sekä työpajapedagogiikan tuntemista ja hallintaa. Arvostamme lisäksi joustavaa, kehittämismyönteistä ja positiivista työotetta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn, jossa yhteistyö työparin, tiimin ja työyhteisön kanssa tuo tukea työhösi. Työvalmentajana olet osa Nuorten taidetyöpajan aktiivista ja innovoivaa työyhteisöä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/nuoriso/toiminta/nuorten-taidetyopaja

Vastaava työvalmentaja Aila Kauppinen puh. 014 266 1385 tai 050 366 6568
Vastaava työvalmentaja Mirka Mikkola puh. 014 266 0729 tai 050 433 6400
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Nuorisopalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan