Kaksi välinehuoltajaa - Jyväskylän kaupunki

Kaksi välinehuoltajaa - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kuntalaisten terveyspalvelut. Asukkaita näiden kolmen kunnan alueella on reilu 148 000. Jyte on edistyksellinen ja ennakkoluuloton suun terveydenhuollon kehittäjä ja tunnettu kerralla kuntoon -mallin edelläkävijänä.

Haemme joukkoomme

KAHTA VÄLINEHUOLTAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin, 1.4.2019 alkaen Palokan ja Kyllön välinehuoltoon. Jyväskylän kaupungin suun terveydenhuollon välinehuolto toimii Palokan ja Kyllön sekä Hankasalmen terveysasemilla. Yksiköissä työskentelee tällä hetkellä yhteensä 13 välinehuoltajaa.

Välinehuoltajan tehtävään kuuluu välinehuoltoprosessin toteutus välinehuollossa: pesu- ja desinfektio, kuivaus, tarkastus, pakkaus, sterilointi, tarkastus, lähetys ja varastointi sekä taipuisten endoskooppien huolto (Kyllön välinehuollossa) ja välinehuoltotyön kehittäminen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on välinehuoltajan ammattitutkinto. Edellytämme kykyä oma-aloitteeseen, joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työssä onnistuminen edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Odotamme, että olet innostava ja hyvän asenteen omaava yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työyhteisön jäsenenä toimit avoimesti, reilusti ja vastuuntuntoisesti. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on koeaika. Tehtäviin valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Alkuperäiset opinto-ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Osastonhoitaja Kirsi Autonen-Honkonen p. 0142667545 tai sähköposti: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan