Kaksi varhaiskasvatuksen erityisavustajaa - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin kuuluvat varhaiskasvatusta ja esiopetusta antavat päiväkodit ja perhepäivähoitajat sekä kerhot ja perhepuistot. Lasten ja perheiden kaupunkina meille rakentuu jatkuvasti uusia päiväkoteja ja päiväkotikouluja. Kehitämme palvelua ja pedagogiikkaa vastaamaan lasten ja perheiden tarpeita sekä uusia opetussuunnitelmia ja yhteiskunnallisia muutoksia. Meille lasten ja perheiden osallisuus on tärkeä asia. Jyväskylän laajan koulutustarjonnan ansiosta meillä on osaava ja pätevä henkilökunta. Nyt haemme varhaiskasvatuspalveluihin

KAHTA VARHAISKASVATUKSEN ERITYISAVUSTAJAA

määräaikaisiin hanketehtäviin ajalle 15.3 - 31.5.2021. Tehtävät sijoittuvat Jyväskylän kaupungin eri päiväkoteihin.

Jyväskylän kaupunki on saanut valtionavustusta varhaiskasvatukseen koronaviruksen (COVID-19) aiheuttamienpoikkeusolojen vaikutusten tasoittamiseksi lukuvuodelle 2020-2021. Hankkeen erityisavustajan tehtäviin kuuluu osallistuminen lapsen/lapsiryhmän havainnointiin, toiminnan ja tukitoimien suunnitteluun sekä toteuttamiseen työtiimin kanssa sovitun työnjaon, varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelmien sekä yksilöllisten suunnitelmien mukaisesti.

Tehtävä edellyttää koulutusta tai työkokemusta varhaiskasvatuksesta, lasten ohjauksesta tai hoitotyöstä. Tehtävä edellyttää myös soveltuvuutta ja hyvää motivaatiota työskennellä lasten kanssa. Lisäksi odotamme positiivista ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 15.3 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.
Tehtäviin valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

palvelukoordinaattori Jonna Suominen puh. 014 266 1723 (ei ajalla 3. - 5.3.) tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka