Kampaaja-maskeeraajia kaupunginteatteriin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunginteatteri on Keski-Suomen suurin ammattiteatteri, jossa nähdään ensi-iltoja vuodessa kuudesta kahdeksaan. Omien esitystemme lisäksi tarjoamme yleisöllemme mielenkiintoisia vierailu- ja yhteistyöesityksiä. Teatterissamme käy vuosittain noin 60 000 katsojaa ja esityksiä kertyy vuodessa reilut 300. Teemme aktiivisesti yhteistyötä alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Haluamme olla eturivissä kehittämässä modernia ja ajassa elävää kaupunginteatteria.
Nyt haemme

KAHTA KAMPAAJA / MASKEERAAJAA

määräaikaisiin työsuhteisiin kaudelle syksy 2020 / kevät 2021. Lisäksi haemmme VARAKAMPAAJA-MASKEERAAJAA kevätkaudelle 2020.

Kampaaja-maskeeraajan työaika on vaihteleva ja työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin, päivä- ja ilta-aikaan. Työvuorojen pituus voi vaihdella. Työaika vaihtelee 0-35 tuntia/vko.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kampaajan tai maskeeraajan koulutus). Katsomme eduksi kampaaja-maskeeraajan työkokemuksen sekä työhön liittyvän lisäkoulutuksen. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Teatterialan TES:n mukaisesti.

Työ teatterin kampaamossa alkaa sopimuksen mukaan ja on tuntipalkkaista. Tehtävässä on koeaika.

Tervetuloa osaksi kaupunginteatterin huippua työryhmää!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri

Tutustu työnantajaan

Käyttöpäällikkö Tuukka Toijanniemi, puh. 014 266 4921 tai tuukka.toijanniemi@jyvaskyla.fi
Kampaaja Suvi Taipale, puh. 014 266 4188 tai suvi.taipale@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunginteatteri
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!