Skip to main content
test
Kampusvalmentaja - Jyväskylän kaupunki

Kivijalka - Ground work -hankkeen (ESR) tavoitteena on luoda toimintamalli, jonka avulla tuetaan nuoria perusopetuksen ja toisen asteen välisessä nivelvaiheessa ja toisen asteen opinnoissa. Tavoitteena on parantaa nuorten hyvinvointia ja kehittää toimintatapa nuorten kokonaisvaltaiseen tukemiseen myös koulutusohjelmien sisällä. Hankkeessa selvitetään myös mahdollisuudet nuorten asumisen kriisitilanteiden tukeen Jyväskylän alueella, sekä kehitetään organisaatioiden ja verkostojen välistä yhteistyötä nuorten parhaaksi.

Hankkeen kohderyhmänä ovat 15-29-vuotiaat nuoret. Hankkeen päähallinnoijana on Jyväskylän kaupunki ja osatoteuttajana Gradia, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä.

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut hakee määräaikaista

KAMPUSVALMENTAJAA

Kivijalka - Ground work -hankkeeseen (ESR) ajalle 3.10.-18.11.2022.

Hankkeen kampusvalmentajat toimivat Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian kampuksilla. Tehtävänäsi on ohjata hankenuoria toiminnallisesti ja henkilökohtaistetusti yhteistyössä tiimin, oppilaitoksen henkilöstön ja muun verkoston kanssa. Työ sisältää nuorten kohtaamisen, ohjaamisen ja tukemisen lisäksi verkosto- ja kehittämistyötä ja vaatii työntekijältä hyvää palvelujärjestelmien tuntemista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Toivomme sinulta kokemusta haastavassa tilanteessa olevien nuorten kanssa tehtävästä työstä ja kehittämistyöstä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot sekä verkosto-osaamista. Arvostamme joustavaa, kehittämismyönteistä ja positiivista työotetta.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn osana innostunutta ja ammattitaitoista työporukkaa, jossa ideoidaan ja inspiroidutaan yhdessä, ja arki on mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Saat työhösi asiantuntevan tuen esimiehiltä ja yhteistyökumppaneilta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävä on osa-aikainen, 19 t/vko. Tehtäväkohtainen palkka kokoaikaisessa tehtävässä 2575,52 eur/kk.

Tehtävässä aloitus 3.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätähän hakemuksesi viipymättä.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

20.9.2022 saakka: Vastaava työvalmentaja Niina Ahola-Tolk, tiedustelut sähköpostitse niina.ahola-tolk@jyvaskyla.fi
21.9.2022 alkaen: Palveluesimies Marja-Sisko Kataikko, puh. 050 573 0607 tai sähköpostitse marja-sisko.kataikko@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki, Nuorisopalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat