Kansainvälisen koulutuksen suunnittelija - Sallan kunta

Inspiroidutko kansainvälisestä toimintaympäristöstä, yksilöllisestä opetuksesta ja yhteistyöllä hyvän ilmapiirin ylläpitämisestä? Ovatko luonto ja vastuullisuus sydäntäsi lähellä? Etsimme määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.7.2021 - 31.7.2023

KANSAINVÄLISEN KOULUTUKSEN SUUNNITTELIJAA

Sallan kunta on nostanut kunnan sivistyspalvelut keskeiseksi osaksi kunnan elinvoimaa ja tulevaisuuden rakentamista osaamisen kehittämisellä. Olemme opettaneet venäläisiä nuoria jo vuodesta 2006 lähtien. Tämä on tarjonnut kaikille opiskelijoillemme ja henkilöstöllemme uusia näkökulmia muuttuvassa globaalissa maailmassa. Tehtävänäsi on kansainvälisen lukion ja kesälukiotoimintamme kehittäminen ja toteuttaminen sekä sivistyspalveluiden hallinnon suunnittelutehtäviä.

Sovitko joukkoomme?

Toivomme sinulta vahvaa kehittämisotetta kansainvälisen koulutuksen kehittämiseksi ja halua ylläpitää ja kehittää kansainvälisiä verkostoja.

Edellytämme tehtävään valitulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, eduksi katsomme sivistyspalveluiden ja opetuspalveluiden kokemuksen ja tuntemuksen. Valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset ennen viran vastaanottamista.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:N mukaan. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2700 euroa/kk. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Kansainvälisen koulutuksen suunnittelija toimii yhteistyössä sivistysjohtajan kanssa kunnanvirastolla.

Hakemukset pyydetään jättämään 28.6.2021 klo 12 mennessä ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.salla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Marja Myllykangas puh. 040 8488 519 s-posti etunimi.sukunimi@salla.fi

Lisätietoja

Sallan kunnan sivistyspalvelut

Sallan sivistyspalvelut

Olemme nostaneet sivistyspalvelumme keskeiseksi osaksi kunnan elinvoimaa ja tulevaisuuden rakentamista osaamiseen ja koulutukseen perustuen.

Sivistyspalveluidemme toimintakulttuurin perustana on oppiva yhteisö, jossa aikuiset ja lapset oppivat toisiltaan. Toiminta perustuu tasa-arvoisuuteen, kaikkien osallisuuteen, yhteistyöhön ja toisten huomioimiseen. Osallistavassa toimintakulttuurissa kiinnitetään huomiota vuorovaikutukseen sekä yhteistyöhön. Ydinajatuksena on ”neljän koon periaate”: kohtaa, kuuntele, keskustele ja kannusta, joka on yhteinen koko Sallan kunnan sivistyspalveluissa. Erityisen ylpeitä olemme opiskeluhuollon ja oppimisen tuen palveluistamme, jota toteuttavat henkilöstön kanssa yhdessä sivistyspalveluiden psykologi, kuraattori, terveydenhoitaja, erityisopettajat ja koulunkäynninohjaajat.

Olemme aktiivisesti sitoutuneet 2032 ilmastohankkeeseen ja haluamme yhdistää ihmiset taisteluun ilmastonmuutosta vastaan.


Osoite: Kuusamontie 65, 98900 Salla

Sinulle suositellut työpaikat