Skip to main content
test

Haemme KANSAINVÄLISEN REKRYTOINNIN PÄÄLLIKKÖÄ Kajaanin kansainvälisiin palveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Osana konsernipalvelujen elinvoimapalvelujen tulosyksikköä Kajaanin kaupungin kv-palvelut tuottaa kansainvälisten osaajien rekrytointiin ja asettautumiseen liittyviä palveluja. Tarkoituksena on juurruttaa kansainvälisen rekrytoinnin ja asettautumispalveluiden hyvät käytännöt palveluksi Kajaanissa ja Kainuussa, jolloin ulkomaalaisen työntekijän on helppo tulla, asettua, viihtyä ja sitoutua alueella pysymiseen. Toiminnalla vahvistetaan palvelukonseptia, jolla tuetaan alueen yrityksiä ja organisaatioita ulkomaisissa rekrytoinneissa, ja jolla turvataan osaltaan osaavan työvoiman saatavuus ulkomailta sekä paikkakunnalle asettautumista helpottavat, yksinkertaiset, läpinäkyvät ja helposti saavutettavat kotoutumispalvelut.

Kansainvälisen rekrytoinnin päällikkönä työskentelet Kajaanin kv-palveluissa tukenasi yksikön asiantuntijaorganisaatio ja toimit asettautumispalvelujen koordinaattorin työparina. Vastaat erityisesti kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijatehtävistä ja asiakkaiden ohjauksesta ja neuvonnasta. Sinulla on korkeakoulutasoinen koulutus, useamman vuoden monipuolinen työkokemus, erinomaiset tiedot kansainvälisen rekrytoinnin ja asettautumisen nykytilasta ja käytänteistä Kainuussa ja haluat tarjota kanssamme kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakkaillemme. Eduksesi katsotaan kokemus asiakaspalvelun kehittämisestä. Arvostamme myös kokemustasi maahanmuuttajien parissa tehdystä työstä sekä osaamistasi kansainvälisten asioiden hoidossa. Tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena, mikäli pätevää hakijaa ei ole.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa - kaikki muu kielitaito katsotaan eduksesi. Viihdyt tiimissämme, kun sinulla on hyvä paineensietokyky, halu palvella ulkomaalaistaustaisia ihmisiä sekä hyvät organisointitaidot. Tehtävässä on luonteenomaista sekä itsenäinen että tiimityöskentely. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Voit vaikuttaa itse paljon työtehtäviesi suoritustapaan.

Kajaanin kv-palveluissa tuemme ammatillista kasvuasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä sekä meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, huumausainetestin tulos ja lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryssä 7.12.2022 klo 15.00 mennessä. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "Kansainvälisen rekrytoinnin päällikkö".

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi
https://www.kajaani.fi/tyo-ja-elinkeino/kansainvaliset-palvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtaja Jukka Piirainen, p. 044 710 1440, jukka.piirainen@kajaani.fi

Lisätietoja

Elinvoimapalvelut

Kajaani on 37 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus ja maakunnan korkeimman osaamisen, monipuolisimman elinkeinoelämän sekä erikoiskaupan ja palvelujen keskus. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.

Lyhyet välimatkat takaavat, että Kajaanissa arki on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa ja luonto on lähellä aivan kaupungin ytimessäkin, lännessä avautuu Kainuun meri, Oulujärvi.

Kajaani on pitkät perinteet omaava kulttuurikaupunki. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupungin historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissa Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus.


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat