Skip to main content
test
Kansainvälisen työn koordinaattori - Kouvolan kaupunki

Haemme Hyvinvoinnin yksikköön

KANSAINVÄLISEN TYÖN KOORDINAATTORIA

Tehtävää sisältää Kansainvälisen työn ja maahanmuuttotyön koordinointia sekä verkostoyhteistyötä paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla. Kansainvälisen työn koordinaattorina kehität ja edistät koulutuksen ja työn tekemisen edellytyksiä ulkomaalaistaustaisten henkilöiden keskuudessa. Lisäksi tähän tehtävään kuuluu tiimin esimiesvastuu.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla on kokemusta kotouttamiseen ja maahanmuuttoon liittyvistä tehtävistä sekä katsomme johtamiskokemuksen eduksi tehtävää täytettäessä.
Virassa edellytetään itsenäistä harkintaa ja kykyä toimia verkostoissa sekä johtaa prosesseja.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Kansainvälisen työn osaamiskeskus on kehittymässä ja tulevaisuuden tavoitetila Kouvolassa.
Tutustu tarkemmin: https://www.kouvola.fi/hyvinvointi-ja-terveys/maahanmuuttajalle/kotoutuminen-3/

Kouvola, näköisesi paikka: https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna-Riitta Junnonen, Hyvinvointipäällikkö, puh. 020 615 7429 tai sanna-riitta.junnonen(a)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Konsernipalvelut, Hyvinvointi

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Kouvolan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen. Kouvolan kaupungilla on käytössä joustava etätyömahdollisuus.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka Kouvolan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat