Skip to main content
test
Kansalaisopiston päätoiminen liikunnanopettaja - Pihtiputaan kunta

Viitaseudun opisto toimii Pihtiputaalla ja Viitasaarella. Haemme liikunnanopettajan sijaista ajalle 10.10.2022.-25.2.2023. Opetusta on kummankin kunnan alueella, oman auton käyttö on välttämätöntä . Liikunnan opetuksen lukujärjestys on jo suunniteltu eli pääset hyppäämään valmiiseen pakettin. Työ on iltapainotteista. Sijaisuus jatkuu mahdolllisesti kevälukukauden opetuksen loppuun saakka.

Omien opetustuntien ja muun työn velvollisuuksiin kuuluu Wiitaunionin soveltavan liikunnan suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen yhteistyössä kuntien liikuntatoimien ja muiden toimijoiden kanssa, liikunnan kokonaisuuden suunnittelua molempiin kuntiin sekä opetuksen kehittäminen. Lisäksi opettaja vastaa oman opetussektorinsa tilojenkäytön ja tuntiopettajien erityisosaamista vaativien kurssien koordinoimisesta. Edellytämme hakijalta monipuolista kokemusta liikunnanohjauksesta/-opetuksesta, etenkin ryhmäliikunnan osalta, kokemusta yleisestä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä sekä yhteistyötaitoja.

Liikunnanopettajalta edellytetään kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen kelpoisuus.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä laseten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelu järjestetään pe 7.10.2022. Haastateltaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lisätietoja

http://www.pihtipudas.fi/kansalaisopisto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Miia Kuusela, miia.kuusela@pihtipudas.fi, puh. 0444597359, soittoajat: arkisin klo 10-12.

Lisätietoja

Pihtiputaan kunta, Sivistystoimi, Viitaseudun opisto

Viitaseudun opisto on Pihtiputaan kunnan omistama ja opetushallituksen valvoma oppilaitos, joka tarjoaa mahdollisuuden oppimiseen ja inhimilliseen kasvuun kaikenikäisille. Opisto toimii Pihtiputaan ja Viitasaaren taajamissa sekä kyläkunnilla. Opetusta järjestetään muun muassa musiikissa, saja- ja näyttämötaiteissa, kielissä, tietotekniikassa, kuvataiteessa, muotoilussaja kädentaidoissa, liikunnassa, tanssissa, luonnontieteissä ja kotitaloudessa.


Osoite: Keskustie 9, 44800 Pihtipudas

Sinulle suositellut työpaikat