test
Kansalaisopiston rehtori ja kulttuurijohtaja - Oriveden kaupunki

Haemme kansalaisopiston rehtorin ja kulttuurijohtajan viransijaista 30.8.2022 asti.

Oriveden seudun kansalaisopisto on yksi elämänlaatupalvelujen tulosyksiköistä ja toimii kasvatus- ja opetuspalvelukeskuksessa. https://orivesi.fi/asukkaalle/kasvatus-ja-opetuspalvelut/kansalaisopisto/

Rehtori valmistelee kansalaisopiston asiat elämänlaatulautakunnalle. Tulosyksikön johtajana rehtori on kokonaisvastuussa kansalaisopiston toiminnasta ja kehittämisestä. Hän vastaa mm. talouden suunnittelusta ja toteutumisesta, henkilöstön työsuhde- ja työhyvinvointiasioista, opetuksen suunnittelusta ja organisoinnista, hanketoiminnasta ja viestinnästä sekä muista hallinnollisista tehtävistä. Oriveden kaupungin kulttuuripalvelut toimivat myös elämänlaatupalvelujen tulosalueella ja palvelukuvaukseen kuuluu monipuolinen ja -alainen kulttuuritapahtumatuotanto ja yhteistyö sekä verkostoituminen, niin paikallisten kuin seudullisten toimijoiden kanssa. Kansalaisopiston rehtorin työnkuva koostuu Oskon rehtorin tehtävästä (60 %) ja kulttuurijohtajan tehtävästä (40 %).

Kansalaisopiston rehtorin viransijaiselle katsotaan eduksi ylempi korkeakoulututkinto, kansalaisopiston opettajan kelpoisuus / opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukainen opetushallinnon tutkinto tai muulla tavalla hankittu riittävää opetushallinnon tuntemus sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja vapaan sivistystyön (erityisesti kansalaisopistotoiminnan) tuntemus.

Tehtävässä tarvitaan vahvoja vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä monimuotoiseen sidosryhmätyöskentelyyn. Tehtävässä suoriutuminen vaatii vahvaa oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön sekä rohkeutta tarttua asioihin ja toteuttaa projekteja alusta loppuun.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti.

Tehtävä tulee vastaanottaa viimeistään 1.3.2022 tai tätä aikaisemmin sopimuksen mukaan. Noudatamme kolmen kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 26.1.2022 kello 15. Hakemukset tulee jättää kuntarekry.fi:n kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikuntapäällikkö Roope Marski, p. 050 421 0992, roope.marski@orivesi.fi

Lisätietoja

Oriveden kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut

Orivesi on lähes 9 000 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Tampereen seudulla. Orivedellä on hyvät palvelut, monipuoliset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan harrastustoimintaan sekä hyvin toimivat liikenneyhteydet.

Oriveden kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Keskustie 23, 35300 Orivesi
Oriveden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat