Skip to main content
test

Kajaanin kaupungin ylläpitämässä Kaukametsän opistossa on haettavana suomen kielen opettajan (S2) vakituinen virka 1.8.2023 alkaen.

Opetusvelvollisuus on 530 h/lukuvuosi ja muun työn osuus 350 h/lukuvuosi. Opetuksen kohderyhminä ovat ensisijaisesti maahanmuuttajat. Tehtävään sisältyy opettamisen lisäksi mm. suomen kielen opetuksen suunnittelua, sidosryhmäyhteistyötä sekä osallistumista opiston tiimityöskentelyyn ja kehittämistyöhön.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 vapaan sivistystyön opettajaa koskevien säännösten mukaan. Lisäksi edellytämme sinulta aiempaa kokemusta suomen kielen opettamisesta maahanmuuttajille. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa. Tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena, mikäli pätevää hakijaa ei ole.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat työntekijät, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen OVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, tulos huumausainetestistä sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 31.3.2023 klo 15.


ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

Lisätietoja

https://www.kajaani.fi/kasvatus-ja-koulutus/kaukametsan-opisto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. rehtori Eeva-Maria Nivalainen, puh. 044 421 4368, eeva-maria.nivalainen@kajaani.fi
Kielten suunnittelijaopettaja Eeva Kilpeläinen, puh. 044 710 0207, eeva.kilpelainen@kajaani.fi

Lisätietoja

Kaukametsän opisto

Kaukametsän opisto on Kajaanissa toimiva vapaan sivistystyön oppilaitos, jossa voi opiskella ja harrastaa monipuolisesti mm. kieliä, kuvataiteita, kädentaitoja, liikuntaa, ravitsemusta, tietotekniikkaa, musiikkia, sanataidetta sekä yhteiskunnallisia ja humanistisia aineita. Lisäksi Kaukametsän opisto järjestää maahanmuuttajien lukutaitokoulutusta, tilauskursseja mm. vastaanottokeskukselle ja luentoja. Innostunut, idearikas ja kehitysmyönteinen työyhteisö on opistomme vahvuus.

Kajaani on 37 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.


Osoite: Koskikatu 4B, 87200 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat