Skip to main content
test
Kansalaisopiston sivutoiminen tuntiopettaja - Ikaalisten kaupunki

Tehtävään valitut toimivat kansalaisopiston lukuvuoden 2022-2023 kurssien opettajina Ikaalisten kansalaisopistossa tai kansalaisopistomme Jämijärven osastolla. Opetus voidaan toteuttaa lyhytkurssina, verkkokurssina tai koko lukuvuoden mittaisena kurssina. Lukukvuosi alkaa 5.9. ja päättyy 23.4.2023. Opistossamme toteutuu vuosittain n.4500 opetustuntia, opetus on monipuolista ja tuntiopettajilla on mahdollisuus kehittää mielenkiintoisia opintosisältöjä.

Lisätietoja

http://www.ikaalinen.fi
https://ikaalinen.fi/kasvatus-ja-koulutus/kansalaisopisto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sivistysjohtaja, kansalaisopiston rehtori Tapio Ala-Rautalahti, p.044 730 6115, opistosihteeri Heli Koistinen, p. 044 7301 398

Lisätietoja

Ikaalisten kaupunki

Ikaalisten kansalaisopisto järjestää vapaan sivistystyön opintoja Ikaalisissa ja Jämijärvellä. Meillä on noin 4500 suunniteltua ja toteuttunutta opetustuntia vuosittain. Pystymme ketterästi reagoimaan opetustarjonnan suhteen. Meillä on monipuolinen tarjonta taito- ja taideaineiden, kuten liikunnan, musiikin ja kädentaitojen osalta. Lisäksi tarjoamme monipuolisti myös monien muiden sisältöjen opintoja niin lyhyinä kuin koko lukuvuoden kestävinä kursseina. Viimeisimmän vuoden aikana olemme kehittäneet myös verkkokurssejamme. Toimistomme sijaitsee Valkean ruusun koululla Ikaalisissa.


Osoite: Koulunpolku 4, 39500 Ikaalinen

Sinulle suositellut työpaikat