Skip to main content
test

Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueella sairaalapalveluiden Harjulan sairaalassa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva kardiologian erikoislääkärin virka. Virka tulee avoimeksi 22.6.2022 ja täytetään sopimuksen mukaan. Työnkuvaan on mahdollista vaikuttaa. Tehtävä voidaan täyttää myös osa-aikaisena.

Tehtävän kuvaus: Kardiologi vastaa Harjulan sairaalassa kardiologisten potilaiden polikliinisesta hoidosta ja sydämen ultraäänitutkimuksista aktiivisessa yhteistyössä KYSin sydänkeskuksen kanssa. Erikoislääkäri osallistuu erikoistuvien lääkäreiden kouluttamiseen.

Kelpoisuusvaatimukset: Suomessa laillistetun kardiologian erikoislääkärin oikeudet. Kokemus sydämen ultraäänitutkimuksien tekemisestä ja tulkinnasta.

Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta oman erikoisalan työn kehittämiseen.

Työaika: 38,25 t/vko.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä todistus huumausainetestistä.

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/sairaaloiden-yhteystiedot-ja-vierailuajat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yl Tuija Jääskeläinen, virka-aikana p. 044 7186701, email: tuija.jaaskelainen(at)kuopio.fi
Ayl Jaana Hyytiäinen, virka-aikana p. 044 7187249, email: jaana.hyytiainen(at)kuopio.fi

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Perusturva- ja terveyslautakunta, Terveydenhuollon palvelualue, Sairaalapalvelut, Osastohoito

Harjulan sairaala sijaitsee KYSin ja Itä-Suomen yliopiston välittömässä läheisyydessä kävelymatkan päässä keskustasta. Sairaalassa on yhteensä 129 potilaspaikkaa. Perustehtävä keskittyy lyhytaikaishoitoon ja siihen liittyvään osastokuntoutukseen neljällä lyhytaikaisosastolla, lisäksi sairaalassa on saattohoidon tukiyksikkö. Poliklinikalla tuotetaan sisätautien, kardiologian ja geriatrian erikoisalojen toimintaa. Sairaala toimii aktiivisessa koulutusyhteistyössä Itä-Suomen yliopiston sekä muiden alueen terveydenhuollon oppilaitosten kanssa. Harjulan sairaalan päivystys virka-ajan ulkopuolella jatkuu klo 22.00 saakka, päivystyskuormitus on maltillinen.

Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat