test

SALON KAUPUNGIN MAANKÄYTTÖPALVELUISSA ON AVOINNA KARTOITTAJAN VAKITUINEN TYÖSUHDE.


Kartoittajat toimivat osana maankäyttöpalveluiden kuuden hengen paikkatietotiimiä, joka palvelee kuntalaisia, muita toimialoja, liikelaitoksia, suunnittelijoita sekä rakentajia. Paikkatietopalvelujen avulla mahdollistetaan tehokas ja ajantasaiseen, laadukkaaseen paikkatietoon perustuva kaupungin maankäytönsuunnittelu sekä alueiden rakentaminen. Paikkatietopalveluiden ylläpitämät aineistot ja ohjelmistot ovat käytössä laajalti koko kaupunkiorganisaatiossa.

Nyt etsimme joukkoomme reippaan asenteen omaavaa tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Kartoittajan tehtäviin kuuluu:
- kartta- ja paikkatietoaineistoihin liittyvät mittaus- ja ylläpitotehtävät
- lupa- ja valvontamittaukset
- kunnallistekniset mittaukset
- kiinteistönmuodostus- ja kaavoitusmittaukset
- maastomallimittaukset
- erikois- ja tarkkailumittaukset

Työ koostuu ympäri vuoden sekä maasto- että toimistotöistä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan perustutkinto eli kartoittajan tutkinto. Lisäksi tehtävässä edellytetään B-luokan ajokorttia.

Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä mutta katsomme sen eduksi. Tämän lisäksi arvostamme positiivista asennetta alaa ja työntekoa kohtaan sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa ja työmenetelmiä jatkuvasti kehittyvällä tehtäväkentällä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat kunnallisen teknisen työehtosopimuksen mukaiset. Tehtäväkohtainen palkka on 2440,43 €/kk.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kartoittaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 31.1..2022 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa paikkatietopäällikkö Marko Laiho, 044 7785405, marko.laiho@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Maankäyttöpalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Hornintie 2-4, 24800 Halikko
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat